Zöld pesztós-húsos tortellini

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
500 g tortellini
190 g zöld pesztó
300 ml tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 kanál vaj (20 g)
olívaolaj
pár levél bazsalikom
100 g trappista
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Zöld pesztós-húsos tortellini

Hogy hogyan repítheted magad tíz perc alatt Olaszországba? Segítek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
19
Hirdetés

Hozzávalók

3 - 4
főre
+
500 g tortellini
190 g zöld pesztó
300 ml tejszín
2 gerezd fokhagyma
1 kanál vaj (20 g)
olívaolaj
pár levél bazsalikom
100 g trappista
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A zöld pesztós-húsos tortellini a tészta elkészítésével kezdődik. A tortellinit lobogó, forró vízben kifőzzük. Ez mindössze egy perc. Ne főzzük túl, mert könnyen kilyukadhat, és kiesik belőle a töltelék.

Egy serpenyőben elkeverjük a pesztót és a tejszínt, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és az egészet összeforraljuk. A végén beledobjuk a vajat, és ha szükséges, megsózzuk. Amikor a mártás elkészült, belekeverjük a tortellinit, és már tálalhatjuk is. Tálalásnál meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, a tetejét pár levél friss bazsalikommal díszítjük, és ráreszeljük a trappistát.

Zöld pestos, húsos tortellini
Zöld pestos, húsos tortellini

Ha tetszett a zöld pesztós-húsos tortellini receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

További tortellini receptek:

Villámgyors kolbászos tortellini

Tortellini spenóttal és ricottával töltve

Ricottás-diós házi tortellini és sütőtökös ravioli

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?