Hozzávalók
- 40 g vaníliás pudingpor
- 5 ek kristálycukor
- 600 ml tej
- 1 csomag bolti gnocchi (500 g-os kiszerelés)
- 6 ek darált mák
- 4 ek porcukor
Hozzávalók
- 40 g vaníliás pudingpor
- 5 ek kristálycukor
- 600 ml tej
- 1 csomag bolti gnocchi (500 g-os kiszerelés)
- 6 ek darált mák
- 4 ek porcukor
A mákos gnocchihoz a pudingport elkeverjük a cukorral egy gyorsforralóban, csomómentesre keverjük kb. 50 ml tejjel, majd hozzáöntjük a maradék tejet is. A pudingalapot folyamatos keverés mellett, közepes lángon összefőzzük. A gnocchit a leírás alapján megfőzzük, majd leszűrjük. A mákot összekeverjük a porcukorral, majd ebbe forgatjuk bele a gnocchikat, és a pudingos öntettel tálaljuk őket.
- Elkészítési idő: 20-25 perc
Ha tetszett a mákos gnocchi vaníliapudinggal, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!