A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 150 g paprikás kolbász
- 1 fej vöröshagyma (80 g/fej)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 2 tk oregánó
- 1 tk fűszerpaprika
- ½ tk őrölt kömény
- 2 ek sűrített paradicsom
- 300 ml víz
- 500 g bolti gnocchi
- 200 ml habtejszín
- 1 szál újhagyma
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 150 g paprikás kolbász
- 1 fej vöröshagyma (80 g/fej)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 2 tk oregánó
- 1 tk fűszerpaprika
- ½ tk őrölt kömény
- 2 ek sűrített paradicsom
- 300 ml víz
- 500 g bolti gnocchi
- 200 ml habtejszín
- 1 szál újhagyma
A kolbászos-paradicsomos gnocchi egy ízletes, de egyszerű recept, amit utolsó pillanatban is összedobhattok ebédre vagy vacsira. Első lépésként a kolbászt kis kockákra vágjuk, és egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon elkezdjük kipirítani a zsírját. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Megszórjuk az oregánóval, a fűszerpaprikával és az őrölt köménnyel, rárakjuk a sűrített paradicsomot és elkeverjük. Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a gnocchit és 2-3 percig főzzük. Végül felöntjük a tejszínnel, majd amikor újra felforrt, elzárjuk alatta a lángot, megszórjuk vékonyan felkarikázott újhagymával, és tálalhatjuk is!
- Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett a kolbászos-paradicsomos gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!