Hozzávalók
- 500 g konyhakész gnocchi
- 1 üveg paprikapesztó
- 300 ml habtejszín (cukrozatlan)
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- 80 g trappista
Paprikapesztós gnocchi
Hozzávalók
- 500 g konyhakész gnocchi
- 1 üveg paprikapesztó
- 300 ml habtejszín (cukrozatlan)
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- 80 g trappista
A gnocchit bő, lobogó, sós vízben főzzük ki. Amint feljönnek a víz felszínére, már meg is főttek. Ez körülbelül 2-3 perc.
Egy serpenyőbe kanalazzuk a pesztót, felöntjük a tejszínnel, elkeverjük, és összeforraljuk a szószt. Reszelünk bele egy gerezd fokhagymát, és sózzuk. Vigyázzunk, mert alapból sós már a mártás!
Már nincs is más dolgunk, mint hogy a megfőtt, leszűrt gnocchit összekeverjük a szósszal, megszórjuk reszelt sajttal, és élvezzük az ízeket.
Ha tetszett a paprikapesztós gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!