Paprikapesztós gnocchi

Hozzávalók

4
főre
+
500 g konyhakész gnocchi
1 üveg paprikapesztó
300 ml habtejszín (cukrozatlan)
1 gerezd fokhagyma
80 g trappista
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Paprikapesztós gnocchi

Bevallom, nálunk otthon rendszeres vendég ez a tényleg 10 perces étel. És soha nem tudok belőle annyit készíteni, ami ne fogyna el pillanatok alatt.
Kipróbáltam, jóóó lett!
16
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
500 g konyhakész gnocchi
1 üveg paprikapesztó
300 ml habtejszín (cukrozatlan)
1 gerezd fokhagyma
80 g trappista
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A gnocchit bő, lobogó, sós vízben főzzük ki. Amint feljönnek a víz felszínére, már meg is főttek. Ez körülbelül 2-3 perc.

Egy serpenyőbe kanalazzuk a pesztót, felöntjük a tejszínnel, elkeverjük, és összeforraljuk a szószt. Reszelünk bele egy gerezd fokhagymát, és sózzuk. Vigyázzunk, mert alapból sós már a mártás!

Már nincs is más dolgunk, mint hogy a megfőtt, leszűrt gnocchit összekeverjük a szósszal, megszórjuk reszelt sajttal, és élvezzük az ízeket.

Paprikapesztós gnocchi
Paprikapesztós gnocchi

Ha tetszett a paprikapesztós gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások