Hozzávalók
- 300 g szarvacska tészta (vagy amit szerettek)
- 2 ek olívaolaj
- 2 fej lila hagyma
- 1 db paradicsom (nagy)
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 konzerv kukorica (100 g)
- 1 ek almaecet
- só, bors
- 6 - 8 db Pick Pickolino virsli
- 100 g majonéz
- 50 g tejföl
- 1 kis csokor petrezselyem
- néhány szál snidling vagy újhagyma
Hozzávalók
- 300 g szarvacska tészta (vagy amit szerettek)
- 2 ek olívaolaj
- 2 fej lila hagyma
- 1 db paradicsom (nagy)
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 konzerv kukorica (100 g)
- 1 ek almaecet
- só, bors
- 6 - 8 db Pick Pickolino virsli
- 100 g majonéz
- 50 g tejföl
- 1 kis csokor petrezselyem
- néhány szál snidling vagy újhagyma
A tésztát a csomagoláson leírt módon kifőzzük, majd leszűrjük, kis hideg vízzel lehűtjük, és egy kis olajjal összekeverve félretesszük.
Míg fő a tészta, apróra vágjuk a lila hagymát, és felengedjük hideg vízzel, hogy veszítsen a csípősségéből, illetve ne színezze be az ételt. 3-4 percet ázni hagyjuk, majd leszűrjük, és visszatesszük a keverőtálba. Mellétesszük a felkockázott paradicsomot és paprikát, valamint a leszűrt konzervkukoricát, majd rálocsoljuk az almaecetet, megsózzuk, és erősen borsozzuk. Hozzákeverjük a kihűlt, olajozott tésztát is.
A virsliket felkockázzuk, és forró serpenyőben megpirítjuk, majd a többi alapanyag mellé szórjuk a keverőtálba.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, beleszórjuk a finomra vágott zöldfűszereket is, és akár azonnal fogyaszthatjuk, de jobb, ha kicsit hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Ha tetszett a virslis tésztasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Ezek is érdekelhetnek:
Virslis-sajtos leveles stanglik