Hirdetés

Grog - egy forró ital téli estékre

Hozzávalók

6
adagra
+
Hozzávaló kipipálva
1 l víz
Hozzávaló kipipálva
150 g cukor
Hozzávaló kipipálva
2 rúd fahéj
Hozzávaló kipipálva
8 db szegfűszeg
Hozzávaló kipipálva
4 filter fekete tea
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom
Hozzávaló kipipálva
1 db narancs héja
Hozzávaló kipipálva
200 ml rum
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Grog - egy forró ital téli estékre

Ha unjátok a forralt bort, de valami igazán melengető italra vágytok, akkor készítsetek grogot!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

6
adagra
+
Hozzávaló kipipálva
1 l víz
Hozzávaló kipipálva
150 g cukor
Hozzávaló kipipálva
2 rúd fahéj
Hozzávaló kipipálva
8 db szegfűszeg
Hozzávaló kipipálva
4 filter fekete tea
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom
Hozzávaló kipipálva
1 db narancs héja
Hozzávaló kipipálva
200 ml rum
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A grog elkészítéséhez a vizet felforraljuk a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszegekkel. Beleáztatjuk 3-4 percre a feketetea-filtereket, majd kivesszük őket. Belefacsarunk pár csepp citromlevet, vékonyan levágjuk a citrom és a narancs héját, és ezeket is a groghoz dobjuk.

Beleöntjük a rumot is, és hagyjuk állni egy keveset. Mindenképp melegen fogyasszuk, és 20 perc után vegyük ki a citrom- és narancshéjakat, nehogy keserű legyen tőlük az ital!

Elkészítési idő: 20 perc

grog

Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több forró ital:

Almaléből készített puncs

Fűszeres alma-körte ital

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?