Hozzávalók
- 1 l víz
- 150 g cukor
- 2 rúd fahéj
- 8 db szegfűszeg
- 4 filter fekete tea
- 1 db citrom
- 1 db narancs héja
- 200 ml rum
Hozzávalók
- 1 l víz
- 150 g cukor
- 2 rúd fahéj
- 8 db szegfűszeg
- 4 filter fekete tea
- 1 db citrom
- 1 db narancs héja
- 200 ml rum
A grog elkészítéséhez a vizet felforraljuk a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszegekkel. Beleáztatjuk 3-4 percre a feketetea-filtereket, majd kivesszük őket. Belefacsarunk pár csepp citromlevet, vékonyan levágjuk a citrom és a narancs héját, és ezeket is a groghoz dobjuk.
Beleöntjük a rumot is, és hagyjuk állni egy keveset. Mindenképp melegen fogyasszuk, és 20 perc után vegyük ki a citrom- és narancshéjakat, nehogy keserű legyen tőlük az ital!
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!