Az ünnepi italok támogatója a
Hozzávalók
- 400 ml víz
- 2 db narancs
- 1 db citrom héja
- 1 db piros alma
- 8 db szegfűszeg
- 2 rúd fahéj
- 1 l DÉR Juice almalé
- 400 ml fehérbor
Az ünnepi italok támogatója a
Az ünnepi italok támogatója a
Hozzávalók
- 400 ml víz
- 2 db narancs
- 1 db citrom héja
- 1 db piros alma
- 8 db szegfűszeg
- 2 rúd fahéj
- 1 l DÉR Juice almalé
- 400 ml fehérbor
Az almaléből készített puncshoz a vizet egy lábasba töltjük, a narancsok és a citrom héját egy zöldséghámozóval levágjuk, ez is mehet a vízbe.
Az almát kicsumázzuk, majd cikkekre vágjuk, és a narancsok kifacsart levével, a szegfűszeggel és a fahéjrudakkal együtt a vízbe dobjuk, majd közepes lángon kb. 15 percig főzzük az alapot.
Végül felöntjük az almalével és a fehérborral, egyet forralunk rajta, és kész is vagyunk.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!