Hirdetés

Almaléből készített puncs

Hozzávalók

5 - 6
főre
+
Hozzávaló kipipálva
400 ml víz
Hozzávaló kipipálva
2 db narancs
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom héja
Hozzávaló kipipálva
1 db piros alma
Hozzávaló kipipálva
8 db szegfűszeg
Hozzávaló kipipálva
2 rúd fahéj
Hozzávaló kipipálva
1 l DÉR Juice almalé
Hozzávaló kipipálva
400 ml fehérbor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Almaléből készített puncs

Villámgyors puncsrecept a hideg téli estékre!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

5 - 6
főre
+
Hozzávaló kipipálva
400 ml víz
Hozzávaló kipipálva
2 db narancs
Hozzávaló kipipálva
1 db citrom héja
Hozzávaló kipipálva
1 db piros alma
Hozzávaló kipipálva
8 db szegfűszeg
Hozzávaló kipipálva
2 rúd fahéj
Hozzávaló kipipálva
1 l DÉR Juice almalé
Hozzávaló kipipálva
400 ml fehérbor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Az almaléből készített puncshoz a vizet egy lábasba töltjük, a narancsok és a citrom héját egy zöldséghámozóval levágjuk, ez is mehet a vízbe.

Az almát kicsumázzuk, majd cikkekre vágjuk, és a narancsok kifacsart levével, a szegfűszeggel és a fahéjrudakkal együtt a vízbe dobjuk, majd közepes lángon kb. 15 percig főzzük az alapot.

Végül felöntjük az almalével és a fehérborral, egyet forralunk rajta, és kész is vagyunk.

Elkészítési idő: 20 perc

Almaléből készített puncs
Forró puncs almaléből

Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Puncsrajongók figyelem:

Gránátalmás puncs

Almás-karamelles puncs

Karácsonyi puncs

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?