Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
150 g fehércsokoládé
2 csipet fahéj
200 ml meleg tej
30 ml whiskey
Hirdetés

Whiskyvel turbózott forró fehércsoki

Eljött a forró csokik szezonja, de mi nem állunk meg holmi alaprecepteknél. Az az igazság, hogy nem tudtunk kibújni a bőrünkből és whiskyvel turbóztuk fel ezt a cuccot és egyáltalán nem is bántuk meg. :D
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
150 g fehércsokoládé
2 csipet fahéj
200 ml meleg tej
30 ml whiskey

Fotó: Szilágyi Nóri

A fehércsokit vízgőz felett felolvasztjuk, beleszórjuk a fahéjat és felöntjük a tejjel. Beleöntjük a whiskey-t, átkeverjük és még melegen poharakba töltjük és megisszuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások