Hirdetés

A vendégek imádni fogják: padlizsán dip

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
2 db padlizsán
70 ml tahini
6 gerezd fokhagyma
2 db citrom
fél tk római kömény
1 tk cayenne bors
50 ml extra szűz olívaolaj

A tálaláshoz

pita/tortilla
friss petrezselyem a díszítéshez
Hirdetés

A vendégek imádni fogják: padlizsán dip

Tuti mártogatós a kelet ízeivel. Egyszerre vad és titokzatos, minden falat után újabbat kívánsz. Nem lehet betelni vele.
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
2 db padlizsán
70 ml tahini
6 gerezd fokhagyma
2 db citrom
fél tk római kömény
1 tk cayenne bors
50 ml extra szűz olívaolaj

A tálaláshoz

pita/tortilla
friss petrezselyem a díszítéshez

A padizsánokat kissé megszurkálva sütőlemezre tesszük és 185 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg ki nem repednek és teljesen megpuhul a belsejük, ez kb. 1 óra. Ha kész kikaparjuk a padlizsán húsát a héjából és összekeverjük a többi hozzávalóval, közben folyamatosan kóstoljuk a tökéletes íz elérése érdekében. A fűszerezéstől nyugodtan el lehet térni, csak hogy a legjobb legyen a cucc! Pitával, tortillával tálaljuk.
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások