Hirdetés

Rántott sárgadinnye

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
1 tk só
1 tk cukor
100 g kukoricaliszt
50 g liszt
1 sárgadinnye
300 ml tej+2 ek ecet a házi íróhoz
1 tojás
bors
olaj a sütéshez
Hirdetés

Rántott sárgadinnye

A nyári netovább, minden ízek csimborasszója, az édesen sós bűnbeesés: sárgadinnye ahogy még soha sem kóstoltátok: RÁNTVA! :-) Próbáljátok ki, szerintünk zseniális! :P
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
1 tk só
1 tk cukor
100 g kukoricaliszt
50 g liszt
1 sárgadinnye
300 ml tej+2 ek ecet a házi íróhoz
1 tojás
bors
olaj a sütéshez

Összekeverjük a kukoricalisztet, lisztet, cukrot, sót és egy csipet borsot egy edényben. Az ecetet a tejjel összekeverjük és várunk kb. 15 percet, amíg besűrűsödik, ekkor hozzákeverjük a tojást is. Beledobjuk a sárgadinnye szeleteket először a lisztes, majd az írós és végül újra a lisztes keverékbe és aranybarnára sütjük kb. 170 fokos olajban.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások