Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Igazolódni látszik az előrejelzés, épp most szakad szét a poláris örvény – De mit jelent ez ránk nézve?

Amikor a több tíz kilométer magasan örvénylő, láthatatlan poláris örvény egyszer csak kettéhasad, akkor a sarkvidéki „mélyhűtő” ajtaja kinyílik, és a fagyos levegő elszabadul. Hamarosan épp ennek lehetünk szemtanúi.

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

„Jó volt karácsonykor, ezért lett szerintem Szent Miklós” – ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

A december a gyerekek számára a csodák időszaka. A varázslat 6-án kezdődik, amikor a Télapó toppan be az otthonukba. A Mikulás ugyanis nem feltétlen titokban, az éj leple alatt csempészi az ajándékokat a gondosan kikészített cipőkbe, ha a gyerekeknek szerencséjük van, teljes életnagyságban láthatják őt. A legkisebb szakértőkkel próbáltuk megfejteni, hol, hogyan és kivel élhet együtt a piros ruhás nagyszakállú, ki segítheti őt a munkájában, és mit csinálhat akkor, amikor éppen szabadságon van. 

Előzetes: „Most nem szeretlek!” – Ripli Zsuzsi kiakad Fördős Zé ajándéka miatt (12.06.)

A műsorvezető egy olyan meglepetést visz Zsuzsinak, aminek egyetlen lány sem örülne. Vajon Zsuzsi mit kezd a meglepetéssel? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásában, 20 órától az RTL-en.

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

VV Henriknek a csajozás lesz az első dolga a villán kívül

Azért engem hívott ki mert egy villalakó vagyok és azt hív ki, akit akar – magyarázta Henrik, hogy Melina miért őt hívta párbajra. Talán ha több ilyet mondott volna, még most is villalakó lenne. De Melinától sokszor pont azt a kritikát kapta, hogy nem elég aktív és csak a bulizásból veszi ki igazán a részét, ezt a nézők sem értékelték.

Paradicsomi környezet és gyönyörű lányok – belestünk a Miss Balaton mexikói naptárfotózásának kulisszái mögé

Paradicsomi környezetben, a mexikói Tulum fehér homokos tengerpartján készültek elképesztő fotók a Miss Balaton legszebb lányairól. A lélegzetelállító képeket a jövő évi naptárban láthatjuk majd viszont. A lányok szakmai és lelki támasza idén is Epres Panni volt, aki egyfajta pótanyukaként segítette a modelleket.

Ezeket láttad már?