Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Dühös vagyok… Borzalom volt” – Kármán Odett sírva fakadt a séfek kritikájától

A második feladat konyhafőnökét érzékenyen érintette a zsűri visszajelzése, mert érezte, hogy itt nemcsak önmagát, de a csapattársait is veszélybe sodorta. „Nem akarom, hogy véletlenül miattam kerüljenek olyan helyzetbe, amibe amúgy nem kerültek volna.”

Alaposan gondolja át, hogy útnak indul-e vasárnap

Az idei ősz és tél egészen más időjárást hozott Európába, mint a tavalyi. Hétvégén viszont már itt lehet a szezon első komolyabb téli helyzete, érdemes tehát időben felkészülni.

P*niszpumpa és bordázott műp*na – elszabadult Zdroba Patrik fantáziája

Az Olvass a számról! című játékban elképesztő megfejtések hagyták el az X-Faktor egykori versenyzőjének száját. Sebestyén Balázsék csak úgy dőltek a nevetéstől.  A Gyertek át! – A sztárvetélkedő negyedik része már streamelhető az RTL+-on.

Ez nagyon nem a Baywatch – emberpróbáló körülmények között, szörnyű tragédiákkal dolgoznak a mentőbúvárok

Bárczi Attila 2005 óta dolgozik a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságnál mentőbúvárként. Gyerekként nem akart tűzoltó lenni, a vízalatti világ azonban hamar magával ragadta. Eleinte messzi utazásokra és kristálytiszta tengerre vágyott, az élet azonban úgy hozta, hogy ma már holttestek után kutat a víz alatt.

Ez volt az egyik legszexibb jelenet a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetéből

Schumacher Vanda kifogyott a bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel fehérnemű kollekciót. Vanda aztán divatbemutatón is tartott, ahol megvillantotta szexi idomait.

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

„Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha” – Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

A séf szerette volna kiemelni, hogy a kék csapatnak nem sikerült eltalálnia a szárított zöldségek állagát, azonban a kétértelmű megfogalmazása miatt a versenyzők alig bírták visszafojtani nevetésüket. Hogy mit mondott Jenő, amit ennyire félreértelmeztek, kiderül a videóból!

Ezeket láttad már?