Hozzávalók
- 4 db banán
- 230 g gluténmentes zabpehely
- 150 g mogyoróvaj
- 1 csipet só
- pár csepp vaníliaaroma
- 50 g friss áfonya
Hozzávalók
- 4 db banán
- 230 g gluténmentes zabpehely
- 150 g mogyoróvaj
- 1 csipet só
- pár csepp vaníliaaroma
- 50 g friss áfonya
A cukormentes áfonyás kekszhez a banánokat aprítógépben lezúzzuk. 400 g banánpürét kell kapnunk, amit összekeverünk a többi hozzávalóval. A masszából 14 db golyót formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, ellapítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 14-15 percre. Rácsra tesszük a megsült kekszeket, hogy a gőz távozhasson belőlük, és már kész is vagyunk.
- Elkészítési idő: 35-40 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!