Hozzávalók
- 400 ml tej
- 2 csomag alpesi sajtkrémlevespor
- 1 nagy csipet szerecsendió
- 0.25 db citrom leve
- 60 g trappista sajt
- 2 - 3 ek levesgyöngy
- 1 ek pirított hagyma
Hozzávalók
- 400 ml tej
- 2 csomag alpesi sajtkrémlevespor
- 1 nagy csipet szerecsendió
- 0.25 db citrom leve
- 60 g trappista sajt
- 2 - 3 ek levesgyöngy
- 1 ek pirított hagyma
A tejet felmelegítjük, beleöntjük a port, megfőzzük, és szerecsendióval, citromlével ízesítjük. Belereszeljük a sajtot, megszórjuk levesgyönggyel, illetve pirított hagymával, és kész is.
Ha tetszett az alpesi sajtkrémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!