Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Magunkra hagyna Dr. Szappanos nénivel” – Ullmann Mónika bakija után nevetésben tört ki a Drága örökösök stábja

Dr. Szappanos, Szappanos doktornő vagy egyszerűen csak Szappanos néni? Ullmann Mónikának meggyűlt a baja a szövegével, ennek köszönhetően viszont igazán jó pillanatokat okozott kollégáinak. Persze, nemcsak őt kerítette hatalmába a nevetés, hanem Mohai Tamást is, aki nem bírta végig mondani a szövegét Szabó Simon miatt.

„Mennyi órán keresztül szenvedhetett az a kisfiú?” – édesanyja szerint ha nem veszik el tőle, Danika még ma is élne

Anitától a gyámhivatal tavaly decemberben elvette két gyerekét, mert nem tartották megfelelőnek a lakhatási körülményeiket. Néhány hónap múlva az egyik kisgyerek, a két és fél éves Danika tragikus körülmények között meghalt a nevelőszülőknél Polgáron. Azt mondták, elesett, és beütötte a fejét. Csakhogy az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Danikát bántalmazták. 

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

„Moldován Andrással lehet, hogy még a jövőben is vitatkozni fogok” – a Lángosautomata feltalálója továbbra sem ért egyet a Cápával

A Cápák között befektetőit nem nyűgözte le Jánosi István üzleti ötlete, és több ponton is megkérdőjelezték találmánya létjogosultságát. A vállalkozó az rtl.hu-nak részletesen kifejtette, miért nem tud azonosulni az üzleti showműsor befektetőinek szavaival, illetve azt is elárulta, mit gondol Moldován András kritikájáról. 

Fehér ló, cidri és a két kopasz – így mentik meg Katát a Drága örökösökben

Két kopasz szendvicsbe fogva agyabugyálja el a fehér lovon érkező herceget a Drága örökösök – A visszatérésben. A verekedős jelenet felvétele kívülről nézve mókásnak tűnik, hiszen a földre leterített szivacsok és a levegőbe ütő emberek nem túl ijesztőek, a végeredmény viszont véresen komoly, és óriási munka van benne.

Év vállalkozója díjat kapott Lilu, a Cápák között műsorvezetője a Glamour Gálán

A Millenárison tartották meg 2023 első nagy celebes díjátadó estéjét csütörtökön. Az egyik legnagyobb meglepetés az volt, hogy Dárdai Blanka és L.L. Junior titokban hazautaztak Dominikáról a gálára, miután az X-Faktor egykori döntősét jelölték a legjobb énekesnőnek. Először mutatkozott együtt a Konyhafőnök győztese Dobos Evelin új párjával, az RTL főrendezőjével. Kovács Dániel számára különleges volt az este, mivel a legjobb színésznő kategóriában nemcsak párját jelölték, hanem az általa rendezett Mellékhatás című sorozat főszereplőjét, Sztarenki Dórit is. 

Cápatörténelmi ajánlat és az oktatás reformja a Cápák közöttben

A Cápák között hazai történetében először nem befektetési, hanem felvásárlási ajánlatott tett az egyik Cápa az üzleti showműsor utolsó előtti adásában.

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Ezeket láttad már?