A magyaros tatár bifsztek elkészítése nem is lehetne egyszerűbb: a kimért és előkészített alapanyagokat egy villa és egy kanál segítségével nagyon alaposan összedolgozzuk.
Pirítóssal, felszeletelt zöldségekkel és vajjal fogyasztjuk.
Magyarostatárbifsztek
A nevét az étel a hódító népcsoportról kapta – állítólag nem álltak meg főzni, hanem menet közben fogyasztották. Eléggé megosztó étel, van, aki nagyon szereti, van, aki meg a gondolatától is rosszul van, hogy nyers húst kéne ennie.
A tatár beefsteak, vagy magyarosan tatár bifsztek, egy igazán különleges étel, ami akár az ünnepi asztal sztárja lehet. Főleg, ha felturbózzátok egy kis extra magyaros ízvilággal!
Hozzávalók
A tálaláshoz
Elkészítés
A magyaros tatár bifsztek elkészítése nem is lehetne egyszerűbb: a kimért és előkészített alapanyagokat egy villa és egy kanál segítségével nagyon alaposan összedolgozzuk.
Pirítóssal, felszeletelt zöldségekkel és vajjal fogyasztjuk.

Bár francia eredetű fogásról van szó, a magyar változat még merészebb ízvilágot hoz, és friss pirítóssal tálalva az igazi. Ám ahogy a legtöbb kaja esetében, úgy ennél is igaz, hogy bátran kísérletezzetek a fűszerek és ízesítők arányával, hogy a leginkább a saját szájízetekre tudjátok hangolni a tatárbifszteket.
Ha bejött a magyaros tatár bifsztek, akkor ezeket az isteni tatár beefsteak recepteket se hagyd ki:
Ha tetszett a magyaros tatár bifsztek receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!



-duTx5x.webp)