Hirdetés

Zelleres karfiolkrémleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rácz Jenő Istenesről: Ha ilyet tettem volna, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgnak ki

Rácz Jenőnek nehéz volt egy barát ellen bunyózni az utolsó negyeddöntőben, de nem is volt addig ezzel probléma, amíg meg nem látta Kabát Petit a földön heverni. A győzelemnek nem tudott örülni, rosszul érezte magát a mérkőzés után. Bár igyekszik az elődöntőben Istenes ellen 100 százalékot nyújtani, a lelke még mindig fáj. A séf azt mondta: a műsorvezető hatalmas csalódás számára emberileg, és ha ilyet tett volna, mint Istenes, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgják ki.

Forrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét versenyző elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben olykor gúnyosan vigyorogtak egymásra. Elsősorban azonban végtelenül feszült és izgalmas ökölvívást láthattunk: Rácz Jenő ugyanolyan agresszívan ment előre, mint a Kabát elleni meccsén, és sokszor veszélyesebbnek is tűnt ellenfelénél. Istenes azonban állta a rohamokat, és az esetek nagy részében vissza is tudott támadni, máskor taktikusan fogásba menekült, amikor pedig a séf nem tudott hozzá közel kerülni, jól ki tudta használni a hosszabb karjait, különösen a harmadik menetben. Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet. 

Istenes Bence nem hiszi, hogy beszélni fog Rácz Jenővel

Istenes Bence úgy érzi, szoros meccset vívott Rácz Jenővel a Sztárboxban, de szerinte egyértelműen az ő javára billent a mérleg, és a csapata is igazságtalannak érezte a pontozók döntését. A műsorvezető csak az edzői miatt szomorú, szerinte ők nem ezt érdemelték volna, ezzel együtt nem bánja, hogy számára véget ért ez a verseny. Nem volt baja azzal sem, hogy Rácz Jenővel olykor szabálytalanul összegabalyodtak a ringben, a séf állítólagos káromkodását viszont zokon vette meccs közben. Ennek ellenére úgy véli, kettőjük párharcában benne van akár egy trilógia lehetősége is.

Brasch Bence megállíthatatlan, Szegedi Fecsót is kiütötte

Előzetesen Brasch Bence és Szegedi Fecsó meccse tűnt a legegyértelműbb kimenetelű összecsapásnak, a tévénézők és az rtl.hu olvasói is óriási fölénnyel a színészt tartották a favoritnak a mérkőzést megelőző szavazások alapján. Ehhez képest Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt,  Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Szegedi a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség: Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a bíró pedig kiszámolta.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Schobert Norbi Jr. és Fluor Tomi is reagált Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapására

Az ifjabb Schobert Norbit éppen Istenes Bence verte meg korábban. 

„Már az első éjszaka tudtam segíteni a feleségemnek” – csak a Fókusznak mesélt a szülővé válásról a Puskás-Dallos házaspár

A Puskás-Dallos család legifjabb tagjával, Ábel babával érkezett Bogi műsorvezető férjéhez a Lego Masters stúdiójába. Ez volt az első komolyabb kiruccanása Ábellel. Születéséről és a szülővé válásukról meséltek a Fókusznak. 

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Ezeket láttad már?