Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egy baba itt, egy válás ott – idén ezek a híresség szakítottak, estek szerelembe, vagy lett babájuk

Ez az év sem telhetett el sztárszerelmek, -válások és sztárbabák születése nélkül. Az AP hírügynökség összeállította azon külföldi sztárok listáját, akikkel idén ilyen jelentőségteljes esemény történt.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Zámbó Árpi Jimmy alvilági kapcsolatairól vall a rendőrségnek a következő részben?

Hogyan vált egy álmokkal teli srácból valóságos legenda? A következő epizódban fény derül arra, hogyan lett Imiből Jimmy, és milyen árat kellett fizetnie azért, hogy rossz emberekkel húzott ujjat. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Én már mindent bevetettem” – Kármán Odett énekelve nézett szembe hátráltatásával

A piros csapat Odettet ültette kispadra, így a versenyzőt 10 percre kiállították a főzésből. Az ÉNB sztárja azonban nem töltötte haszontalanul az idejét, és még a zsűritagok is felfigyeltek a különös technikájára, amivel a receptet próbálta észben tartani.

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

„Ne másoknak illegesd magad! Vetkőzz!” – így reagált a Király a szeretőjéről készült szexi fotókra

Miután Jimmy megpillantja a Mariról készült képeket, kiakad és az öltözőben vetkőzésre utasítja szeretőjét. Hogy ezután mit tett a táncoslány, az A Király 3. részéből kiderül, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Több ezer kilométer tekerés, életveszélyes kalandok, kiutasítás – pakisztáni expedíciójáról mesélt Zichó Viktor

Rendőrőrs tetején ragadt a nagy pakisztáni árvízben, később kiutasították Kasmírból. Végül pedig a jégcsákánya mentette meg az életét egy közel 6000 méteres hegyen. A magashegyi kerékpáros Zichó Viktor kalandos hónapokon van túl. Nemrég ért haza pakisztáni expedíciójáról, exkluzív videófelvételeit a Fókuszban mutatta meg először.

Ezeket láttad már?