Hirdetés

Tejszínes spárgás csirke

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Szeretnénk, hogy ennek a generációnak az OkosMese legyen az új Ablak-Zsiráf” – interjú Magyar Attiláékkal és Lakatos Istvánnal

Helyes Georgina, Magyar Attila és Korponay Zsófi is a színházi világból érkeztek a Cápák elé, hogy bemutassák az Okos Mese vállalkozásukat. Lakatos István végül 7 millió forintot ajánlott a vállalkozóknak, amiért cserébe 33 százalék tulajdonrészt kért. Az Okos Mese megálmodói az rtl.hu-nak az ötletük születéséről, a színházi és az üzleti kreativitás kapcsolatáról, Magyar Attila megremegő lábairól és Lakatos István jó szimatáról is meséltek. A Cápa pedig elárulta, miért szállt be végül az üzletbe, és hogy mi a véleménye a vállalkozókról.

Időjárás 2023-02-04

Mínusz 3, mínusz 9 fok között lesz éjjel a minimumhőmérséklet, gyengén felhős, vagy derült lesz az égbolt, az ország középső részén lehetnek még erősebben felhős tájak, csapadék nem várható. A szélerő azért gyengülni fog, de még napközben is meghatározó lesz az északi, északkeleti szél.

A rekordot és fákat, falakat döntő szélvihar meghozta nekünk az igazi téli időt, jönnek a komoly fagyok

Az idei tél szempontjából túlestünk néhány fontos momentumon. Miután beléptünk az utolsó harmadba, a magyar medve és az amerikai mormota is megtették tétjeiket a tél tartósságára vonatkozóan, majd átgázolt egy ciklon hazánkon, hogy elhozza nekünk az igazán fagyos időt. Igyekszünk választ adni néhány kérdésre, ami ilyen körülmények között felmerülhet az olvasóban.

Az építészek remek kis lakásokat terveztek, aztán persze semmi nem úgy lett – az Óbudai Kísérleti Lakótelep története

A kínzó lakáshiány enyhítésére vágott bele az Építési Minisztérium a jövő lakásának megalkotásának nem kis feladatába 1958-ban. A megbízott építészek akkoriban különlegesnek számító, remekbe szabott otthonokat terveztek, ezekből épült meg az Óbudai Kísérleti Lakótelep. Az izgalmas és tényleg előremutató vállalkozásból azonban sok panaszt eredményező, az eredeti elképzeléseknek csak nyomokban megfelelő valóság lett.

„Arra mentek rá, hogy engem leleplezzetek” – forgatás közben bukott le a Drága örökösök színésze

Nagy ritkán felvétel közben is a színészek előtt lehet a forgatókönyv. Ahhoz viszont nagyon furfangosnak kell lenniük, hogy ügyesen elrejtsék a kamerák elől. Kovács Frigyesnek meggyűlt a baja a puskájával. Íme a Drága örökösök – A visszatérés negyedik hetének legviccesebb bakijai.

„A férjem vágta le a hajamat, és én végigbőgtem az egészet” – így élte túl a rákot Fresh Andi és Tallós Rita

Tallós Rita és a Fresh együttes énekesnője, Galló Andi élete pillanatok alatt megváltozott, amikor az orvos közölte velük a diagnózist: daganatos betegek. Az első sokk után azonban mindketten elhatározták, nem adják fel, és nem esnek kétségbe. Végigcsinálják az előírt kezeléseket, hogy minél hamarabb maguk mögött tudhassák a rettegett kórt. Február 4-e a rákellenes világnap.

„A cipők cápája vagyok” – a 19 éves srác egy egymilliárdos árbevételű vállalkozást vezet

Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni, amihez a Cápák segítségét kérte. Bár a pitch eleje döcögősen indult, a befektetők számára hamar világossá vált, hogy egy profival van dolguk, ezért Balogh Levente felállt, hogy átadja Cápa székét a fiatal srácnak.

Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjaira

A Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.

Ezeket láttad már?