Hirdetés

Egyszerű cseresznyés süti

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Adél, remélem, figyelsz!” – Istenes Bence így magyarázza el, miért nem vette még feleségül Csobot Adélt?

A Tippelj és vidd el! játékosa, Tímea 14 éve van együtt a párjával, házasságról azonban hallani sem akar, mert van egy elmélete, amit Istenes Bencével is megosztott. Úgy tűnt, hogy a műsorvezető is egyetért Tímeával, mert Csobot Adél figyelmébe ajánlotta a nő érvelését.

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja

A gyászév letelte után, a Fókusznak mesélt Berki Mazsi az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Szinte teljesen új életet kezdett és a szerelem is rátalált. Az elmúlt egy év azonban rendkívül nehéz volt számára, volt, hogy nem is akart senkivel sem beszélni. „Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír” – mondta Mazsi, aki a jövőjét illetően már optimista.

Hatalmas eséssel ért véget a Tippelj és vidd el! fináléja – így történt a baleset

Az RTL vetélkedőjének pénteki fináléjában Andrea annyira örült a nyereményének, hogy óriási lendülettel ki is próbálta azt. Arra azonban senki sem számított a stúdióban, ami ezután történt a függőfotellel.

„Nem akartam úgy élni az életemet, hogy reggeltől estig dolgozom” – Eszti és Zsolt eladták a házukat, hogy lakókocsival járják be Ausztráliát

Aranyat, zafírt és dinoszaurusz-lábnyomokat kerestek, úsztak fókákkal, búvárkodtak cápákkal és találkoztak krokodilokkal. Zsolt és Eszti eladták csodaszép házukat Ausztrália egyik legfelkapottabb helyén és másfél éve lakókocsiban élnek. Egy percre sem bánták meg, hogy belevágtak életük legizgalmasabb kalandjába. Ausztráliát járják körbe saját szemükkel akarták látni a rózsaszín tavat, a vulkán tetejét a legészakibb és a legmagasabb ausztrál területet is. Milyen lakókocsiban összezárva váratlan helyzeteket megoldani és együtt felfedezni az életet? Nézzék meg!

Izgalmában majdnem szájon csókolta Istenes Bencét a Tippelj és vidd el! szerencsemalacos finalistája

Bár Edit a Cserélsz? játékban nem nyert, a keréknél mégis ő pörgette a legnagyobbat, így kerülhetett be a vetélkedő szerda esti fináléjába, ahova szerencsemalacát is magával vitte. A játékos 350 ezer forintot tévedhetett a TV fotel, az infraszauna és az elektromos roller árának megtippelésekor. Vajon szerencsét hozott neki kabalája? A videóból kiderül.

„Vakmerő döntésnek tűnt az elején” – miért költözik egyre több magyar Horvátországba, és milyen ott az életük?

Sok magyar Horvátországban találkozik életében először a tengerrel. Kristálytiszta öblei és sziklás partjai magával ragadják a turistákat, így hát nem csoda, ha valaki úgy dönt, hogy egész évben „nyaralni” szeretne. A Fókusz olyan családokat keresett fel, akik elhagyták Magyarországot, és Horvátországban kezdtek új életet. 

4 ismert nő és 4 ismert férfi keresi majd a szerelmet az RTL képernyőjén

Soha nem volt még olyan nehéz igazi párt találni, mint most, mondja Bánitzky Kata pártaláló mentor, aki szerint az elmúlt négy-öt évben az online világ még inkább megnehezítette a való világban az ismerkedést és egymásra találást. Magyarországon a felmérések szerint legalább kétszázötvenezren élnek egyedül, társra vágyakozva. Aki változtatni szeretne, és nyitott az újdonságokra, az jelentkezhet a Celebrandi című új műsorba.

Balogh Levente lánya elszólta magát: Szerintem apa nem is tudja, de anya előtt lebuktunk

Az álommelóban Balogh Szimóna is feltűnt, aki büszkén tekint édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig. 

Ezeket láttad már?