Hozzávalók
- 4 db tojás
- 150 g cukor
- 70 g olvasztott vaj
- 30 g cukrozatlan kakaópor
- 75 g darált dió
- 160 g liszt
- 1 mk őrölt fahéj
- 2 tk sütőpor
- 50 ml tej
- olaj a forma kikenéséhez
- porcukor a tálaláshoz
Hozzávalók
- 4 db tojás
- 150 g cukor
- 70 g olvasztott vaj
- 30 g cukrozatlan kakaópor
- 75 g darált dió
- 160 g liszt
- 1 mk őrölt fahéj
- 2 tk sütőpor
- 50 ml tej
- olaj a forma kikenéséhez
- porcukor a tálaláshoz
A tojást kihabosítjuk a cukorral és a vajjal. Belekeverjük a többi hozzávalót, és a kiolajozott formába öntjük. 180 fokos, légkeveréses sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Felszeleteljük, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 50 perc
Ha tetszett a Kossuth-kenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!