Hirdetés

Mézeskalács pohárkém - Pont olyan jó, amilyennek hangzik!

Hozzávalók

2
személyre

A pohárkrémhez

150 g mézeskalács
150 ml jéghideg tejszín
150 g mascarpone
1 marék pisztácia
50 g porcukor

A díszítéshez

egész mézeskalácsok
pirított pisztácia
Hirdetés

Mézeskalács pohárkém - Pont olyan jó, amilyennek hangzik!

Ha ti is olyan arcok vagytok, akik nem tudnak telítődni egy-egy sütivel, vagy a mézeskalács helyett az ünnepekkor inkább bejgliből tankoltatok fel rendesen, vaaagy esetleg csak szimplán nem fogyott el az összes tepsi mézeskalács, amit sütöttetek, akkor imádni fogjátok ezt a pohárkrém desszertet! Csak egy megúszós, beledobálós recept, isteni finom végeredménnyel!
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre

A pohárkrémhez

150 g mézeskalács
150 ml jéghideg tejszín
150 g mascarpone
1 marék pisztácia
50 g porcukor

A díszítéshez

egész mézeskalácsok
pirított pisztácia

A mézeskalácsot egy zacskóba rakjuk és klopfolóval durvára törjük (vagy aprítógépben lezúzzuk, nem kell teljesen porrá!). A tejszínt habbá verjük, közben hozzáadjuk a porcukrot, hozzákeverjük a mascarponét és a durvára vágott pisztáciát. 2 pohárba rétegezzük a krémet és az apróra tört mézeskalácsot, végül pisztáciával és egész mézeskalács figurákkal díszítjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások