Hirdetés

Répás amerikai palacsinta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Mennyit adjak, hogy ezt nekem ne kelljen tovább hallgatni?” – Lakatos István besokall a Cápák között következő részében

Egy bajban lévő és egy hozzá nem értő vállalkozó, kútba dobott 570 millió forint, szűnni nem akaró babasírás, és öt Cápa, akik fejében csak kérdőjelek cikáznak. Így folytatódik az üzleti showműsor következő része vasárnap 19 órától az RTL-en.

„Pótolhatatlan ember volt és négy gyerek maradt utána” – nehéz helyzetbe került a tömegbalesetben elhunyt férfi családja

Az egész országot megdöbbentette a porfelhős tömegbaleset, ami hétvégén történt az M1-es autópályán. A Fókusznak megrendítő interjút adott a tragédiában elhunyt négygyermekes férfi édesapja. A félárván maradt gyerekeknek és édesanyjuknak Ádám halálával kilátástalanná vált az életük, nem tudják, miből fizetik majd a kölcsönöket, és hogy a megözvegyült feleség hogyan viszi tovább egyedül az egykor közös vállalkozást.

Mese a befektetőkről, egy álommeló és hoppon maradt Cápák

A 11. adásban Balogh Levente „álommelót” ajánlott, miközben az egyre öntudatosabb vállalkozók két esetben is visszautasították a Cápák üzleti ajánlatait.

„El tudtam fogadni a tényt, hogy a bántalmazás megtörtént” – Manuel elmondta, miért nem találkozott évek óta az apjával

A keresztény családban felnőtt énekes, az X-Faktor felfedezettje a Portréban elmondta, pszichológushoz jár, hogy fejlődhessen. Szociálisan szorongó típusnak tartja magát, amikor a mentorok elé állt, csak az járt a fejében, hogy tikkel a bal szeme. Manuel arról is beszélt Barabás Évinek, hogy szerinte mi a legnagyobb félelem a generációjában.

Megható történetet árult el Balogh Petya kislánya nemrég elhunyt dadusáról

A Cápa ismerte korábbról a vasárnapi adásban bemutatkozó vállalkozó könyveit, mert a kislánya pont a forgatás előtti napon vehette a kezébe a sajátját, amit attól a dadustól kapott, aki egész eddigi életében mellette volt. De a kislánya már csak dadusa halála után kaphatta meg a különleges ajándékot. További részletek a Cápák között következő részében vasárnap 19 órától az RTL-en.

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

A COPD gyógyíthatatlan tüdőbetegség, de a tünetek enyhíthetők – Praxis 2023-03-22

Egy rettegett betűszó és 5-600 ezer érintett Magyarországon. A COPD a tüdő elöregedésével járó visszafordíthatatlan, gyógyíthatatlan betegség. De ez nem jelenti azt, hogy tehetetlenül és kezelések nélkül kell várni a legrosszabbra. Korszerű terápiákkal a betegség lefolyása lassítható, a tünetek enyhíthetőek. És a legfontosabb: ez a kórkép elsősorban a dohányosokat érinti, tehát mindenki saját felelősségére sokat tehet a megelőzésért: ne dohányozzon! Szakorvosi vélemények és egy COPD beteg hétköznapjai Erős Antónia műsorában.

A cicának mindenki szívesen olvas – Carlos autizmussal élő és diszlexiával küzdő gyerekeken is segít

A terápiás állatok nemcsak cukik, hanem már a jelenlétük is gyógyító erővel bír.  A kölyökkorában mentett 3 éves Theo nemrég terápiás kutyaként végzett, most halmozottan sérült gyerekeken segít. Carlos cica pedig autista gyerekek fejlesztésében vesz részt, neki szívesen olvas hangosan minden gyerek. Az állatok az ember gyógyításában is óriási szerepet játszhatnak. De egy egészséges ember számára is stresszoldó és motiváló a jelenlétük.

Ezeket láttad már?