Hirdetés

Juhtúrós-snidlinges stangli

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Legszívesebben föl se kelnék már az ágyból” – az éberkómában fekvő Katalin édesanyjának egyre kilátástalanabb a helyzete

Tíz éve gyökeresen megváltozott Éva élete, amikor kiderült, lánya agyát egy baktérium támadta meg, miután átesett egy műtéten. A kórház ellen kártérítési pert indított, de az ítélőtábla szerint nem hibázott az intézmény. A műtét óta unokáit édesapjuk neveli, aki néhány éve beperelte a kómában fekvő Katalint és a nagymamát is, amiért nem fizetnek gyerektartást. Katalin édesanyja tíz éve mindent megtesz a lányáért aki azóta is éber kómában fekszik. 

Előzetes: Különös kiegészítőjével hívja fel magára Istenes Bence figyelmét a közönség soraiban ülő férfi

A Tippelj és vidd el! szerdai adásában feltűnik egy banyatankos alak és egy férfi, aki lámpát szerelt a szemüvegére, hogy még pontosabban tudja megtippelni a termékek árát. További részletek az RTL vetélkedőjében május 31-én 20 órától.

2024-ben egyetlen koncert erejéig újra összeáll a legendás Hungária együttes

A Hungária utolsó nagy koncertjén, a Népstadionban 1995-ben 100 ezer ember volt, jóval több, mint a néhány hónappal azelőtt ugyanott fellépő Rolling Stones-on és Michael Jackson-on. 2024. június 1-jén a Puskás Arénában ismét közösen állnak színpadra a legendás slágerekkel.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

Nem magyar a legnagyobb paraszt a Kárpát-medencében – az idei somogyhárságyi párbajon ez is kiderült

A Somogyhárságyi Parasztpárbajon most is arra keresték a választ, hogy ki a legnagyobb paraszt a vidéken. Erőt és ügyességet összemérve, verejtéket pedig nem sajnálva küzdöttek a csapatok, hogy övék legyen a dicsőség. Az indulóknak összesen tizenöt versenyszámot kellett teljesíteniük a talicskaszlalomtól, a szalmabálagurításon át egészen a hébérezésig. És bár nem olimpiáról van szó, mégis nemzetközi verseny lett a magyar parasztsportokból. 

„Nem te szülöd, nem te csinálod” – még mindig sok a tévhit az örökbefogadással kapcsolatban

Miután többszöri próbálkozás után sem jött össze a baba, Krisztina és Tamás fejében egyből megszületett az örökbefogadás gondolata. Bár eleinte sok kérdés volt bennük, három gyermek után úgy érzik, mindenre választ kaptak. Sosem csinálnák másképpen és hálásak azért, hogy Patrik, Márk és Olivér a szívükben születtek. Arról is beszéltek, hogy eleinte mindenki félt, hogy a gyerekük majd biztosan beteg lesz, meg „amúgy is milyen lesz, hát nem te szülöd, nem te csinálod”. 

A mi kis bakink – Peller Anna megijedt jelenet közben, Schmied Zoli mentette volna a menthetetlent

Peller Anna és Schmied Zoli jókedvűen táncoltak a kamerának a jelenet forgatása közben, Szabó Győző nem bírta elmondani nevetés nélkül a szövegét, Debreczeny Csabát pedig egy biciklizár tartja fogságban. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

Ezeket láttad már?