Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Bízom benne, hogy több esze lesz, mint az apjának” – Curtis nem fogja titkolni a gyereke előtt a drogproblémáit

Biztos, hogy beszélni fog gyerekével saját drogos múltjáról, mert azt szeretné, ha neki soha nem kéne átélnie azt, amin ő keresztül ment – erről beszélt Curtis Barabás Évinek a Portréban. A rapper szerint az elkerülhetetlen, hogy gyereke találkozzon a droggal, de bízik benne, hogy „több esze lesz, mint az apjának”. Mesélt arról is, melyik volt az a pillanat, ami leginkább megváltoztatta az életét, és hogy hova vezetett az első útja a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása után.

Lali megszívatta Kareszt: Egy ajándékot hagytam neked a vécében

A mulatós sztár bosszút állt barátja egész napos heccelése után, és este egy kellemetlen meglepetéssel tört borsot Karesz orra alá. 

Vendégek lepték el a konyhát, igazi street food fesztivál alakult ki A Konyhafőnök VIP-ban

Elkezdődött a Középdöntő, ahol a versenyzőknek csapatokban főzve kellett pontokért küzdeniük. Az első napon azonnal mélyvízve dobta őket a zsűri, hiszen rendelésre kellett szervírozniuk az ételeket, ráadásul megannyi ismert vendégnek. A második feladatban sem lett könnyebb dolguk, hiszen egy pultnyi édesség várt arra, hogy elkészítsék őket.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

„Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal” – Bibi sírva fogadta Zsolt gazda döntését

Zsolt Lídiát viszi az álomrandira. Míg Hajnit nem érintette rosszul a döntés, Bibi hatalmasat csalódott, mert úgy érezte, a gazda elhitette vele, hogy őt fogja választani. „Az összes férfiból elegem van” – mondta a lány könnyeivel küszködve.

Ketten búcsúztak, kialakult a legjobb négy mezőnye az X-Faktorban

Az X-Faktor harmadik élő show-ja tartogatott egy csavart a versenyzők számára, ugyanis már a műsor felénél búcsúznia kellett egy versenyzőnek. Herceg Erika két versenyzője, Bodrogi Enikő és a Synergy maradt utoljára színpadon, végül a lánycsapatot küldték haza a nézők. A második forduló után Enikőnek ismét át kellett élnie az idegőrlő várakozást, hiszen ekkor közte és Mihályfi Luca között dőlt el, ki jut tovább. Miller Dávid végül Luca nevét kiáltotta, így Bodrogi Enikő számára véget ért a verseny. 

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ezeket láttad már?