Hirdetés

Hozzávalók

2
szendvicshez
4 szelet toast kenyér
1-1 nagy ek áfonyalekvár
1 camembert sajt
vaj
Hirdetés

Áfonyás grilled cheese szendvics

A grilled cheese szendvicshez nem kell nagy tudomány, de valahogy mégis többnyire mellőzni szokták az emberek. Most mutatunk egy szuperegyszerű receptet hozzá, méghozzá camembert sajttal és áfonya lekvárral! Próbáljátok ki reggelire vagy vacsira!
Hirdetés

Hozzávalók

2
szendvicshez
4 szelet toast kenyér
1-1 nagy ek áfonyalekvár
1 camembert sajt
vaj

Fotó: Szilágyi Nóri

A kenyérszeletek egyik oldalát megkenjük kevés vajjal. A szeletek nem vajas felére kenjük az áfonyalekvárt, majd ráfektetünk pár sajtszeletet, ismét kevés áfonyalekvár jön, és a sort a másik szelet kenyérrel zárjuk, a vajas oldalával kifelé fordítva. Forró serpenyőben pár perc alatt megsütjük az összeborított szendvicsek mindkét oldalát és még melegen tálaljuk a szendvicset.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások