
A hagymát felszeleteljük és közepes lángon kevés olajon néhány percig dinszteljük. Ha ez kész, hozzáadjuk a cukrot, 2-3 percig tovább kevergetjük, majd beleöntjük a whiskey-t, és elforraljuk belőle az alkoholt. Ezután beleöntjük a balzsamecetet és a Worcester szószt, majd alacsony lángon további 10-15 percig rotyogtatjuk, amíg besűrűsödik és szép sötétbarna színe lesz. A pekándiós majonézhez a pekándiót száraz serpenyőben lepirítjuk, majd minden hozzávalót egy késes aprítóba teszünk, és összemixeljük, míg homogén állagú nem lesz. A darált húsból 4 egyenlő méretű ujjnyi vastag húspogácsát formázunk, melyet grillen sózunk és borsozunk, majd közepes lángon oldalanként 4-5 perc alatt megsütjük.

A camembert sajtot is feldobjuk a grillrácsra, ennek oldalanként közepes lángon 2-3 perc elég. A félbevágott zsömlék mindkét oldalát aranyszínűre pirítjuk. A szívsalátát leveleire szedjük, a paradicsomot felkarikázzuk. A pirult zsemle alját megkenjük a pekanézzel, erre kerül 3 levél szívsaláta és 2 karika paradicsom. Erre huppan a húspogácsa és a grillezett camembert, valamint a karamellizált hagyma is. A pirult zsemle tetejét áfonyalekvárral kenjük meg, ráhelyezzük az alsó részre, és készen is vagyunk!