A tésztát lobogó, sós vízben, a csomagolás utasításai szerint kifőzzük. Ezalatt a tálaláshoz hámozó segítségével vékony parmezánszeleteket vágunk, és egy serpenyőben megpirítunk egy kevés fenyőmagot. Ha megfőtt a tészta, leszűrjük és összekeverjük a cukkinipesztóval, aminek a receptjét itt találjátok. A pirított fenyőmaggal, parmezánnal és friss bazsalikomlevelekkel tálaljuk.
Kár lenne kihagyni a cukkiniszezon alatt ezt az isteni pesztós tésztát. És ne felejtsétek, a cukkinipesztóhoz találtok receptet az oldalunkon!
Hozzávalók
2 főre
Hozzávalók 2 főre
200 g
tagliatelle
só
180 g
cukkinipesztó
A tálaláshoz
20 g
parmezán
20 g
fenyőmag
friss bazsalikomlevelek
200 g
tagliatelle
só
180 g
cukkinipesztó
A tálaláshoz
20 g
parmezán
20 g
fenyőmag
friss bazsalikomlevelek
A tésztát lobogó, sós vízben, a csomagolás utasításai szerint kifőzzük. Ezalatt a tálaláshoz hámozó segítségével vékony parmezánszeleteket vágunk, és egy serpenyőben megpirítunk egy kevés fenyőmagot. Ha megfőtt a tészta, leszűrjük és összekeverjük a cukkinipesztóval, aminek a receptjét itt találjátok. A pirított fenyőmaggal, parmezánnal és friss bazsalikomlevelekkel tálaljuk.
Ha tetszett a cukkinipesztós tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!