Egy sütésálló serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a felcsíkozott csirkemellet és aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a durvára vágott vöröshagymát, és tovább pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, mehet bele a felszeletelt fokhagyma és a felezett paradicsomok, és közepes lángon hagyjuk, hogy levet eresszenek 5-6 perc alatt.
Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót és ízesítjük a fűszerekkel.
Alaposan elkeverjük, 5 perc alatt összefőzzük, majd ráreszeljük a sajtot a tetejére és az egészet bedobjuk a 200 fokra előmelegített sütőbe 10 percre.
Miután ráolvadt a sajt, megszórjuk a tetejét frissen aprított bazsalikommal és petrezselyemmel, és már tálalhatjuk is!
Egyserpenyőscsirkés-paradicsomosragu
Ilyen fullos és tápláló kaját ennyire gyorsan még tuti nem készítettél! Vigyázat, nagyon cuccos!
Ez az egyserpenyős csirkés-paradicsomos ragu igazi mentőöv, ha éhes vagy, de nincs kedved órákig főzőcskézni. A szaftos csirkemell, az édes koktélparadicsom, a csicseriborsó és az olvadt mozzarella együtt olyan kombo, amitől garantáltan jóllaksz – és még csak külön mosogatni sem kell!
Hozzávalók
Elkészítés
Egy sütésálló serpenyőben olajat hevítünk, beledobjuk a felcsíkozott csirkemellet és aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a durvára vágott vöröshagymát, és tovább pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, mehet bele a felszeletelt fokhagyma és a felezett paradicsomok, és közepes lángon hagyjuk, hogy levet eresszenek 5-6 perc alatt.
Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót és ízesítjük a fűszerekkel.
Alaposan elkeverjük, 5 perc alatt összefőzzük, majd ráreszeljük a sajtot a tetejére és az egészet bedobjuk a 200 fokra előmelegített sütőbe 10 percre.
Miután ráolvadt a sajt, megszórjuk a tetejét frissen aprított bazsalikommal és petrezselyemmel, és már tálalhatjuk is!

Az egyserpenyős csirkés-paradicsomos ragu után nem csodáljuk, ha kedvet kaptál még több egyszerű, mégis laktató és friss kajához. Össze is gyűjtöttünk még három egyserpenyős ebédet, vagy ha éppen ahhoz van kedved, vacsorát, hogy tutira ne maradj gyors és fullos kaják nélkül!
Ha tetszett az Egyserpenyős csirkés-paradicsomos ragu receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!