A fetás-chilis sült zöldbab recept első lépéseként a zöldbabok végéit levágjuk, majd 5 percre sós, lobogó vízbe dobjuk őket. Ezután leszűrjük és mehetnek egy 20 x 30 cm-es tepsibe. Megszórjuk a morzsolt fetával, a félbevágott koktélparadicsomokkal, eloszlatjuk rajta a vajat, sózzuk, borsozzuk, majd mehet rá az aprított chili, a Cayenne-bors és a chiliszósz, és az egészet alaposan átforgatjuk.
Alufóliával lefedve a 190 fokra előmelegített sütőbe dobjuk, és 45-50 percig sütjük. Tökéletes köret, de akár egy könnyed húsmentes vacsoraként is simán megállja a helyét. Pláne, ha egy kis kovászos kenyérrel nekiestek a szaftjának! :)

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 45-50 perc