A chilis garnélához a fokhagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd megszórjuk a chilipehellyel, hozzáadjuk a garnélát, és közepes lángon néhány percig hőkezeljük. Hozzáöntjük a chiliszószt, ráfacsarjuk egy fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott zöld fűszerekkel. További egy-két percig pirítjuk, és készen is vagyunk. A tetejét megszórjuk még egy kevés zöld fűszerrel, pirított fekete szezámmaggal, és tálaljuk.

A sörtésztához a száraz összetevőket összekeverjük, majd folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a sört, annyit, hogy egy nem túl sűrű, de ne is túl híg tésztát kapjunk. Az olajat 180 fokra melegítjük, majd megmártjuk a garnélát a sörtésztában, és oldalanként 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
A koktélszósz összetevőit alaposan elkeverjük, és a sörtésztás garnéla mellé kínáljuk.