Bármelyiket is választod a grillezett csirkecomb pác három variációja közül, telitalálat mindegyik!
A mediterrán páchoz egy tálban összekeverjük a kakukkfüvet, a rozmaringot, a citromok levét és reszelt héját, a sót, a borsot és az olívaolajat.
A szójás-gyömbéres páchoz egy másik tálban összekeverjük a szójaszószt, a mézet, a reszelt gyömbért, a zúzott fokhagymagerezdeket és a szezámolajat.
A magyaros páchoz szintén egy külön tálban összekeverjük az olívaolajat, a fűszerpaprikát, a füstölt paprikát, az őrölt köményt, a zúzott fokhagymagerezdeket, a mustárt és a szárított kakukkfüvet.
Én mindhárom pácot megcsináltam, és összesen 1 kg csirkét pácoltam be, de egy pác kb. 400 g csirkecomb pácolására is alkalmas.
A bepácolt csirkecombokat, ha lehetőség van rá, grillen süssük meg, de ha nincs, akkor egy grillserpenyő is tökéletesen megteszi.