Street Kitchen

Klubszendvics

Klubszendvics

Hozzávalók
20 - 30 g
vaj
12 szelet
bacon
200 g
szeletelt főtt sonka
6 szelet
toastkenyér
só, bors
4 db
tojás
1 - 2 ek
olaj
4 szelet
cheddar sajt
100 g
majonéz
4 db
salátalevél
(mi római salátát használtunk)
2 db
paradicsom

Elkészítés

A klubszendvics is egy olyan étel, hogy mindenkinek megvan belőle a maga változata, de részünkről a baconszeletek pirításával kezdünk.

Egy serpenyőben közepes lángon ropogósra pirítjuk a bacont, majd félretesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a sonkaszeleteket, majd azt is félretesszük.

A kenyérszeleteket megvajazzuk, majd a forró serpenyőben készre pirítjuk minden oldalukat, közben enyhén sózzuk és borsozzuk.

Ezután a tojásokat is megsütjük az olajon – mi mindkét oldalát megpirítottuk –, és fordítás után rádobjuk a sajtszeleteket, hogy egy kicsit megolvadjanak.

A szendvics összerakásához egy szelet kenyeret megkenünk majonézzel, rárakunk egy salátalevelet, erre teszünk 2-3 szelet ropogós bacont, majd a sonkát, a sajttal borított tojást, és végül paradicsomszeleteket, majd ugyanezt megismételjük, és egy utolsó szelet majonézzel megkent kenyérrel fejezzük be. Ha ketté szeretnétek vágni, érdemes megtűzni egy fogvájóval, vagy nyárssal, mert annyira cuccos, hogy könnyen szétesik. Haladók sült krumplival és egy koktéllal fogyasszák egy bárban. 

Klubszendvics

Ezeket is nézd meg:

Serpenyős ketchupos-sajtos melegszendvics

Tojásrántottával töltött bundáskenyér

www.streetkitchen.hu

Ez egy pofátlanul egyszerű recept, amiért egy bárban vagyonokat kérnek el. Sör nélkül, reggelire is jól csúszik, szóval csak ajánlani tudjuk.

Hozzávalók

2 főre
20 - 30 g
vaj
12 szelet
bacon
200 g
szeletelt főtt sonka
6 szelet
toastkenyér
só, bors
4 db
tojás
1 - 2 ek
olaj
4 szelet
cheddar sajt
100 g
majonéz
4 db
salátalevél
(mi római salátát használtunk)
2 db
paradicsom

A klubszendvics is egy olyan étel, hogy mindenkinek megvan belőle a maga változata, de részünkről a baconszeletek pirításával kezdünk.

Egy serpenyőben közepes lángon ropogósra pirítjuk a bacont, majd félretesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a sonkaszeleteket, majd azt is félretesszük.

A kenyérszeleteket megvajazzuk, majd a forró serpenyőben készre pirítjuk minden oldalukat, közben enyhén sózzuk és borsozzuk.

Ezután a tojásokat is megsütjük az olajon – mi mindkét oldalát megpirítottuk –, és fordítás után rádobjuk a sajtszeleteket, hogy egy kicsit megolvadjanak.

A szendvics összerakásához egy szelet kenyeret megkenünk majonézzel, rárakunk egy salátalevelet, erre teszünk 2-3 szelet ropogós bacont, majd a sonkát, a sajttal borított tojást, és végül paradicsomszeleteket, majd ugyanezt megismételjük, és egy utolsó szelet majonézzel megkent kenyérrel fejezzük be. Ha ketté szeretnétek vágni, érdemes megtűzni egy fogvájóval, vagy nyárssal, mert annyira cuccos, hogy könnyen szétesik. Haladók sült krumplival és egy koktéllal fogyasszák egy bárban. 

Klubszendvics

Ezeket is nézd meg:

Serpenyős ketchupos-sajtos melegszendvics

Tojásrántottával töltött bundáskenyér

Ha tetszett a Klubszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept