A püréhez a burgonyákat megpucoljuk, majd 1 cm-es kockákra vágjuk, és forrásban lévő, sós vízben puhára főzzük. Mikor megfőtt, a kókuszolajjal, a spenóttal, sóval és borssal krémesre turmixoljuk egy turmixgépben. Ezután esünk neki a spenótos csirke ragujának!
A raguhoz a vöröshagymát finomra vágjuk, majd egy serpenyőben kevés kókuszolajon elkezdjük lepirítani. 4-5 perc pirítás után mehet hozzá a 1,5 cm-es kockára vágott csirkemell, és addig pirítjuk, míg a hús kifehéredik, és aranybarna színe kezd lenni. Ekkor hozzádobjuk a zúzott fokhagymagerezdeket és a bébispenótot is. Mikor megfonnyadt a spenót, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és 6-7 perc alatt összerottyantjuk. A ragunkat a spenótos burgonyapürével tálaljuk.

- Elkészítési idő: 40 perc
Ha te is tolod az edzéseket, vagy csak szeretnél odafigyelni arra, hogy mit is eszel, akkor ajánlunk neked még néhány fitt kaját!
Mexikói csirkeragu quinoával és babbal