
Tészták
Padlizsánoshúsgombócokparadicsomszószban
Biztos, hogy tudjátok rólunk, hogy élünk-halunk az olasz konyháért (is). Így nem akartunk titeket egy igazi autentikus, paradicsomos húsgombóc nélkül hagyni. Annyi csavart azért beletettünk, hogy megbolondítottuk egy kevés padlizsánnal.
Hozzávalók
6 személyre
A gombócokhoz
2 db
nagyobb padlizsán
3 ek
olívaolaj
1 fej
kisebb vöröshagyma
3 - 4 gerezd
fokhagyma
500 g
darált sertés- vagy marhahús
2 db
tojás
1 púpozott tk
fűszerpaprika
1 csapott ek
só
1 púpozott mk
bors
4 - 6 ek
zsemlemorzsa
A paradicsomszószhoz
3 ek
olívaolaj
1 fej
nagyobb vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 üveg
passzírozott paradicsom (passata 700 g)
1 púpozott mk
1 púpozott mk
kakukkfű
1 csapott ek
só
1 csapott ek
cukor
1 csokor
friss bazsalikom

Ha tetszett a Padlizsános húsgombócok paradicsomszószban receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept