
Tészták
Parmezános-zöldborsóstésztarukkolávalturbózva
Az alábbi recept bőkezűbben bánik a parmezánnal, de a sajt íze még így is csak másodlagos lesz a zöldborsó és a rukkola zsengesége mellett. Fagyasztott zöldborsóval tökéletes lesz az eredmény, de a konzervet felejtsétek el!
Hozzávalók
2 személyre
20 dkg
fagyasztott zöldborsó, kiolvasztva
1 marék
(kb. 30 g) rukkola
7 - 8 dkg
olívaolaj
só, bors
5 dkg
vaj
20 dkg
tagliatelle (tojásos szélesmetélt)

Ha tetszett a Parmezános-zöldborsós tészta rukkolával turbózva receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept