Ezt a szuperegyszerű, sült camembert receptet akár ebédre, akár vacsorára készítitek, biztos a siker!
A camembert-nek alufóliából hajtogatunk egy kis tálcát, majd vágunk bele sütőpapírt, és belehelyezzük a sajtot. Megszórjuk borssal, és a tetejére rátesszük a leszárazott ribizlit, meghintjük a cukorral, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
A leveles tésztát 4-5 cm vastagságú csíkokra vágjuk, rátépkedjük a kakukkfüvet, megszórjuk kevés sóval, majd ráhelyezzük a pármai sonkát, és twistként felcsavarjuk. Óvatosan a tepsire tesszük a sajtok mellé, de némi helyet hagyva körülötte, mehet rá egy kevés bors, és megszórjuk szezámmaggal, majd a 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük kb. 15 percre.

- Előkészítési idő: 10 perc
- Sütési idő: 15 perc
- Összesen: 25 perc

Még több remek sült camembert recept:
Édesburgonyás-zöldfűszeres lángos, tejföllel és camembert-rel
Grillezett lepénykenyér rozmaringos camembert sajttal és gyümölcsraguval