A vegán banános palacsinta elkészítéséhez 1 banánt feldarabolunk, majd a zabpehellyel, a mandulatejjel és egy csipet sóval összedolgozzuk a turmixgépben. Jó sűrű masszát fogunk kapni, de ez kell ahhoz, hogy a palacsintáink tojás nélkül is szépen egyben maradjanak.
A palacsintasütőt felhevítjük, és egy pár csepp olajra öntünk egy adagot a palacsintatésztából. Vastag, amerikai stílusú palacsintákat formázunk, és szép aranybarnára sütjük mindkét oldalukat.
Közben egy tálban beízesítjük a Dr. Oetker vegán tejfölt a vaníliás cukorral, a fahéjjal és a juharsziruppal, kedvünk szerint.
A kész palacsintákat karikázott banánnal, fahéjas tejföllel és még egy kiadós adag juharsziruppal tálaljuk.
Jó étvágyat!

elkészítési idő: kb. 20 perc