Rizses kaják

Zé-félekamupaella

Zé-féle kamu paella

Hozzávalók
4 ek
olívaolaj
2 db
csirkecombfilé
(bőr nélkül)
só, bors
0.5 fej
vöröshagyma
(130 g/fej)
0.5 szál
sárgarépa
(200 g/szál)
2 gerezd
fokhagyma
2 ág
kakukkfű
1 db
paradicsom
(120 g/db)
1 tk
füstölt fűszerpaprika
1 csipet
római kömény
100 g
gyulai kolbász
100 g
fagyasztott zöldborsó
1 csomag
előfőzött rizs
(250 g)

Elkészítés

A kamu paellához egy nagy serpenyőben az olívaolajon lepirítjuk a csirkecombokat magas lángon, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, kicsit átforgatjuk vele a combokat, majd rádobjuk a felkockázott sárgarépát. Beledobjuk a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfű lehúzott leveleit, felkockázzuk a paradicsomot, majd ezt is a serpenyőbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percig pároljuk.

Beleszórjuk a füstölt paprikát és a római köményt, ezután a kolbászt felkarikázzuk és a zöldborsóval együtt a serpenyőbe szórjuk. Hozzákeverjük a rizst, átforgatjuk és az egészet lenyomkodjuk a serpenyőben, majd közepes lángon addig pirítjuk, míg az alja kicsit odakap.

Elkészítési idő: 15 perc

ze-fele-kamu-paella
(Fotó: Street Kitchen)

Még több kamu kaja :D

Földimogyorós-csirkés kamu pad thai

Kamu kínai csirkés tekercs

15 perces kamu gazpacho

www.streetkitchen.hu

*Termékmegjelenítést tartalmaz

Az eredeti paella kicsit más, de ez senkit se tántorítson el a kamu verziótól. Ugyanolyan ütős kaja, mint a klasszik spanyol testvére. Gyors, tartalmas és ráadásul brutál fűszeres!

Hozzávalók

2 főre
4 ek
olívaolaj
2 db
csirkecombfilé
(bőr nélkül)
só, bors
0.5 fej
vöröshagyma
(130 g/fej)
0.5 szál
sárgarépa
(200 g/szál)
2 gerezd
fokhagyma
2 ág
kakukkfű
1 db
paradicsom
(120 g/db)
1 tk
füstölt fűszerpaprika
1 csipet
római kömény
100 g
gyulai kolbász
100 g
fagyasztott zöldborsó
1 csomag
előfőzött rizs
(250 g)

A kamu paellához egy nagy serpenyőben az olívaolajon lepirítjuk a csirkecombokat magas lángon, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, kicsit átforgatjuk vele a combokat, majd rádobjuk a felkockázott sárgarépát. Beledobjuk a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfű lehúzott leveleit, felkockázzuk a paradicsomot, majd ezt is a serpenyőbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percig pároljuk.

Beleszórjuk a füstölt paprikát és a római köményt, ezután a kolbászt felkarikázzuk és a zöldborsóval együtt a serpenyőbe szórjuk. Hozzákeverjük a rizst, átforgatjuk és az egészet lenyomkodjuk a serpenyőben, majd közepes lángon addig pirítjuk, míg az alja kicsit odakap.

Elkészítési idő: 15 perc

ze-fele-kamu-paella
(Fotó: Street Kitchen)

Még több kamu kaja :D

Földimogyorós-csirkés kamu pad thai

Kamu kínai csirkés tekercs

15 perces kamu gazpacho

Ha tetszett a Zé-féle kamu paella receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept