A kamu paellához egy nagy serpenyőben az olívaolajon lepirítjuk a csirkecombokat magas lángon, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, kicsit átforgatjuk vele a combokat, majd rádobjuk a felkockázott sárgarépát. Beledobjuk a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfű lehúzott leveleit, felkockázzuk a paradicsomot, majd ezt is a serpenyőbe dobjuk, sózzuk, borsozzuk és 1-2 percig pároljuk.
Beleszórjuk a füstölt paprikát és a római köményt, ezután a kolbászt felkarikázzuk és a zöldborsóval együtt a serpenyőbe szórjuk. Hozzákeverjük a rizst, átforgatjuk és az egészet lenyomkodjuk a serpenyőben, majd közepes lángon addig pirítjuk, míg az alja kicsit odakap.
Elkészítési idő: 15 perc

Még több kamu kaja :D