Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
1 bőrös kacsamell
2 nagy marék bébispenót
só, bors
2 nagy marék rukkola
2 nagy marék madársaláta
1 gránátalma
pár szem koktélparadicsom
friss bagett a tálaláshoz
50 ml balzsamecetes öntet
Hirdetés

Isteni kacsamell saláta

A rozé kacsamell alapjáraton is egy szuper dolog, de ha valami könnyebb fogást szeretnétek mellé, akkor dobjatok össze egy príma zöldsalátát, friss paradicsommal és gránátalmával!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
1 bőrös kacsamell
2 nagy marék bébispenót
só, bors
2 nagy marék rukkola
2 nagy marék madársaláta
1 gránátalma
pár szem koktélparadicsom
friss bagett a tálaláshoz
50 ml balzsamecetes öntet

A kacsamellet picit megsózzuk és egy száraz serpenyőben először a bőrös részével lefelé megpirítjuk, közepes lángon, hogy kisüljön a kacsa zsírja.

Amikor már aranybarnára pirult a bőre, megfordítjuk és egy vékonyabb kérget sütünk a húsos oldalára is. 160 fokra előmelegített sütőbe rakjuk 13 percre, majd kivesszük és kicsit félrerakjuk pihenni. A salátaféléket egy nagy tányéron összekeverjük, lelocsoljuk balzsamecetes dresszinggel, ráhalmozzuk a szeletekre vágott kacsamellet, megszórjuk a gránátalmával és pár szem félbevágott paradicsomot is dobunk rá.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások