Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Előzetes: „Most nem szeretlek!” – Ripli Zsuzsi kiakad Fördős Zé ajándéka miatt (12.06.)

A műsorvezető egy olyan meglepetést visz Zsuzsinak, aminek egyetlen lány sem örülne. Vajon Zsuzsi mit kezd a meglepetéssel? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásában, 20 órától az RTL-en.

„Ez azért nem atomfizika” – Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára

Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban főzés közben jött rá, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni.

Frohner Fecót a meditáció segíti, hogy érezze a női lelket

Frohner Fecó nem eszik, nem iszik, csak meditál – a sztárfodrász így kezdi minden napját. A Celeb vagyok, ments ki innen után rájött, hogyan emelkedhet felül saját természetén és találhatja meg lelki békéjét. 

„Jó volt karácsonykor, ezért lett szerintem Szent Miklós” – ezt gondolják a gyerekek a Mikulásról

A december a gyerekek számára a csodák időszaka. A varázslat 6-án kezdődik, amikor a Télapó toppan be az otthonukba. A Mikulás ugyanis nem feltétlen titokban, az éj leple alatt csempészi az ajándékokat a gondosan kikészített cipőkbe, ha a gyerekeknek szerencséjük van, teljes életnagyságban láthatják őt. A legkisebb szakértőkkel próbáltuk megfejteni, hol, hogyan és kivel élhet együtt a piros ruhás nagyszakállú, ki segítheti őt a munkájában, és mit csinálhat akkor, amikor éppen szabadságon van. 

Újabb lenyűgöző On the Spot sorozat az RTL+-on

Az RTL új streamingszolgáltatásának előfizetéses csomagjában már elérhető az On the Spot alkotóinak lebilincselő dokumentumfilm-sorozata, A hosszú élet titkai. A négy epizódból álló sorozatban Cseke Eszter és S. Takács András olyan helyszíneket keres fel, ahol kiugróan magas a száz év felettiek aránya, és ahol a legtovább élnek az emberek.

„Ez nagyon kemény menet lesz” – Sárközi Ákos kialakította középdöntős csapatait

Az eredményhirdetés után a séfnek el kellett döntenie, hogy kik főzzenek majd együtt a verseny következő szakaszában. Ha kíváncsi vagy, kik kerültek egy csapatba, nézd meg a videót!

„Ákos, te rohadék” – Sárközi Ákos megpróbált kiszúrni Rácz Jenővel?

Miközben a séfek csapatai ezerrel pörögtek, hogy a konyhába érkező hírességek megkapják a rendeléseiket, a két zsűritag is minden eszközt bevetett a győzelemért. Ha kíváncsi vagy, hogy mit csinált Ákos, ami miatt Jenő beszólt neki, akkor nézd meg a videót! 

Ezeket láttad már?