Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 db bőrös kacsamell
2 nagy marék bébispenót
só, bors
2 nagy marék rukkola
2 nagy marék madársaláta
1 db gránátalma
pár szem koktélparadicsom
50 ml balzsamecetes öntet

a tálaláshoz

friss bagett
Hirdetés

Isteni kacsamell saláta

A rozé kacsamell alapjáraton is egy szuper dolog, de ha valami könnyebb fogást szeretnétek mellé, akkor dobjatok össze egy príma zöldsalátát, friss paradicsommal és gránátalmával!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 db bőrös kacsamell
2 nagy marék bébispenót
só, bors
2 nagy marék rukkola
2 nagy marék madársaláta
1 db gránátalma
pár szem koktélparadicsom
50 ml balzsamecetes öntet

a tálaláshoz

friss bagett

A kacsamellet picit megsózzuk és egy száraz serpenyőben először a bőrös részével lefelé megpirítjuk, közepes lángon, hogy kisüljön a kacsa zsírja.

Amikor már aranybarnára pirult a bőre, megfordítjuk és egy vékonyabb kérget sütünk a húsos oldalára is. 160 fokra előmelegített sütőbe rakjuk 13 percre, majd kivesszük és kicsit félrerakjuk pihenni. A salátaféléket egy nagy tányéron összekeverjük, lelocsoljuk balzsamecetes dresszinggel. Ráhalmozzuk a szeletekre vágott kacsamellet, megszórjuk a gránátalmával és pár szem félbevágott paradicsomot is dobunk rá.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások