A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g piros szőlő
- 200 g fehér szőlő
- 100 g dió
- 3 szál szárzeller (35 g/szál)
- 200 g görög joghurt
- 100 g majonéz
- ½ db citrom leve
- só
A tálaláshoz
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 csipet durvára őrölt bors
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g piros szőlő
- 200 g fehér szőlő
- 100 g dió
- 3 szál szárzeller (35 g/szál)
- 200 g görög joghurt
- 100 g majonéz
- ½ db citrom leve
- só
A tálaláshoz
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 csipet durvára őrölt bors
A szőlős Waldorf-saláta első lépésként a szőlőszemeket, ha túl nagyok, elfelezzük, majd egy tálba tesszük. (A tálaláshoz kb. 6 szemet rakjunk félre.) Hozzáadjuk a durvára tört dió kb. 80%-át, a vékony szeletekre vágott szárzellert, a joghurtot, a majonézt és a citrom levét, sózzuk, és az egészet összeforgatjuk. Tálalásnál a tetejére tesszük a megmaradt diót és szőlőt, majd megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel és durvára őrölt borssal.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!