Hirdetés

Hagymás-baconös-tejszínes gnocchi

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Te most vagy a mélyponton” – Rubint Rella kemény kritikát kap Rácz Jenőtől (11.17.)

A kötényszerzés első napján Rella megtörik. Vajon fel tudja szívni magát, és bebizonyítja a séfeknek, hogy mire képes? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásából 20 órától az RTL-en.

Odett elemei lángra kaptak: Fel tudtam volna úgy robbanni, mint az a cékla

A versenyző Zé módszerével akart időt spórolni, így a cékláját a mikróban próbálta meg elkészíteni, azonban dekoratív kis elemek helyett tüzes golyók lettek belőlük. Vajon mit szóltak a séfek Odett alakításához? A videóból kiderül.

Feledy Botond: A feleségem beütötte a nevemet a Google-ba, és elkezdett aggódni

Feledy Botond külpolitikai szakértő az orosz-ukrán háború óta állandó szereplője a híradásoknak, már rajongótábora is alakult a tévénézők körében. Stílusa, beszédmodora, tájékozottsága, személyisége más, mint amihez szoktunk. Jogász, politológus, újságíró, a Társadalmi Reflexió Intézet vezetője, a háromgyerekes apa, aki az utóbbi időben legtöbbször Brüsszelből, ugyanazzal a festménnyel a háttérben jelentkezik. A Portréban Barabás Éva beszélgetett vele. 

„Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – A kieső versenyző kirohant a konyhából

Miután Zé közölte a szomorú hírt, Somfai Péter nem várta meg, amíg a zsűri azt kéri tőle, hogy vegye le a kötényét, azonnal sprintelni kezdett.

15 fok a folyosókon, 18 a tantermekben, és még a laptopokat sem tölthetik – a (fizetős) diákoknak is spórolniuk kell a rezsin

Művészi homlokzat, hatalmas ablakok, belül pedig óriási aula és magas belmagasságú tantermek. Egy ilyen épületet még békeidőben sem olcsó kifűteni, pláne most, amikor a rezsiemelkedés miatt spórolni kell. De a diákoknak muszáj bejárni ezekbe az intézményekbe, hacsak át nem áll az iskola online oktatásra. Milyen nehezített körülmények mellett kell tanulni a diplomáért manapság?

Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.)

Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

10 ezer kilométer a legkeményebb terepen – a Fókusz útinaplója a Budapest-Bamakó raliról

Tízezer kilométer, Európa után öt afrikai országon át, ahol a világ teljesen más arcát mutatja. A Fókusz riportere is teljesítette a leghosszabb autós kalandtúrát, a legendás Budapest-Bamako ralit. Lélegzetelállító tájak, végtelen homokdűnék, majd trópusi eső utáni iszap, néha 50 Celsius-fok és olyan városok, amelyeket még elképzelni is nehéz európai szemmel. Exkluzív mini dokumentumfilm a flúgos futamról.

„Amikor megnyertem, akkor ez még rosszabb lett” – Solyom Bernit megviselik a rosszindulatú kommentek

Többhónapnyi kőkemény munka és őrületes siker után, a csillogó színpadról vissza az erdélyi fenyvesek közé – elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese.  A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogattuk meg. A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a negatív kommentek, és hogy egy óriási döntés előtt áll az egész család.

Ezeket láttad már?