Tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi

Hozzávalók

2
főre
+
50 g paprikás kolbász
½ fej hagyma (kb. 70 g / fél fej)
2 gerezd fokhagyma
só, bors
200 ml habtejszín
250 g bolti gnocchi
50 g friss bébispenót
2 ek zöld pesztó
1 tk friss citromlé
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi

Itt a hideg idő, úgyhogy teljesen érthető, ha valami tejszínes, kicsit zsírosabb ételre vágytok. A bolti gnocchi pedig igazi jolly joker, hiszen hamar megvan, és igazán laktató kajákat tudtok villantani belőle.
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
50 g paprikás kolbász
½ fej hagyma (kb. 70 g / fél fej)
2 gerezd fokhagyma
só, bors
200 ml habtejszín
250 g bolti gnocchi
50 g friss bébispenót
2 ek zöld pesztó
1 tk friss citromlé
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A kolbászt hosszában elfelezzük, majd szeletekre vágjuk. Egy lábasban kipirítjuk a zsírját, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon lepirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát.

Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, majd belerakjuk a gnocchit, és 2 percig főzzük. Hozzákeverjük a bébispenótot, a pesztót, a kolbászt, a citromlevet, további 2-3 percig főzzük, és kész is van.

tejszines-pesztos-kolbaszos-gnocchi (2)
Tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi

Elkészítési idő: kb. 20 perc

Ha tetszett a tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több instant tésztarecept:

Egylábasos fokhagymás-tejszínes-parmezános spagetti

Baconös-fokhagymás tészta

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?