Hozzávalók
- 50 g paprikás kolbász
- ½ fej hagyma (kb. 70 g / fél fej)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 200 ml habtejszín
- 250 g bolti gnocchi
- 50 g friss bébispenót
- 2 ek zöld pesztó
- 1 tk friss citromlé
Hozzávalók
- 50 g paprikás kolbász
- ½ fej hagyma (kb. 70 g / fél fej)
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 200 ml habtejszín
- 250 g bolti gnocchi
- 50 g friss bébispenót
- 2 ek zöld pesztó
- 1 tk friss citromlé
A kolbászt hosszában elfelezzük, majd szeletekre vágjuk. Egy lábasban kipirítjuk a zsírját, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradékon lepirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, majd belerakjuk a gnocchit, és 2 percig főzzük. Hozzákeverjük a bébispenótot, a pesztót, a kolbászt, a citromlevet, további 2-3 percig főzzük, és kész is van.
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Ha tetszett a tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több instant tésztarecept:
Egylábasos fokhagymás-tejszínes-parmezános spagetti