Hirdetés

Paradicsomos-tejszínes-kolbászos spagetti

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente: Ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból – a Balázs Kicks tulajdonosa megijedt a Cápa ajánlatától? 

A 19 éves Pachert Balázs egy hatalmas cipőbirodalmat szeretne felépíteni az egyedi sneakerekkel, amihez a Cápák segítségét kérte. Üzletére azonnal ráharaptak a Cápák, és 200 milliós ajánlatokkal, hitelekkel és rengeteg pénzügyi konstrukcióval bombázták a Balázs Kicks megálmodóját, aki azonban nem volt hajlandó engedni az eredeti üzleti koncepciójából: 200 millió forintért 10 százalékos üzletrészt kínált. Balogh Levente hiába tett három ajánlatot is, a fiatal vállalkozó végül visszautasította a nagyhalakat. A Cápa az rtl.hu-nak adott interjújában Pachert Balázs vállalkozásáról és saját karrierje kezdetéről is mesélt. Rammacher Zoltán, a K&H Bank marketing- és értékesítés támogatás vezetője pedig elárulta, miért jelölték a vállalkozót a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra.

Eljött az a nap, amikor Horvátországban olcsóbb az üzemanyag és a bevásárlás, mint Magyarországon

Dübörög a benzinturizmus: a Fókusz stábja annak járt utána, vajon mennyivel olcsóbb az üzemanyag a román, szlovák, szlovén és horvát oldalon.  

„Te jó isten, ez velem megtörtént” – Schell Judit A Király forgatása közben döbbent rá, hogy ő is átélte azt, amit Edit asszony

Nagy Ervin ajánlotta a szerepre, borzongott a forgatás közben használt rúzsoktól, és furcsa érzés volt belefeküdni a Zámbó házaspár ágyába – többek között erről is mesélt az rtl.hu-nak A Király című sorozatban Zámbó Jimmy feleségét megformáló Schell Judit, aki elmondta azt is, milyen volt találkozni az igazi Edittel.

„Te már jártál itt!” – ismerős arcok tűnnek fel a Cápák között következő részében

A harmadik évad után az ötödik évadban is szerencsét próbál az egyik vállalkozó, ráadásul Tomán Szabina egyik régi ismerőse is felbukkan a Cápák között stúdiójában. További részletek az üzleti showműsor következő részében vasárnap 19 órától az RTL-en.

Hogyan vehetjük fel a harcot a legrettegettebb daganatos betegségek ellen? – Praxis – 2022-11-23

Magyarországon a vastagbéldaganat a tüdőrák után a második leggyakoribb oka a daganatos halálozásoknak, a nemdohányzók esetében pedig az első. A betegségben szenvedők száma Magyarországon kiugró: ötven évvel ezelőtt tizenöt beteg jutott százezer lakosra, napjainkban ez a szám már ötvenkilenc. Évente kb. 5000 beteg hal meg vastag- vagy végbélrákban. Ennek részben az az oka, hogy ez a daganattípus lassan, szinte tünetek nélkül alakul ki, és sokszor gyakran csak későn, már az áttétes stádiumban fedezik fel. Ezért is fontos a rendszeres szűrővizsgálat.

Díjnyertes dokumentumfilm az RTL+-on: családon belüli erőszakról készült a Túl közel

Januárt 23-tól elérhető az RTL+ előfizetői számára a Túl közel című dokumentumfilm, amelynek központi témája a gyermekbántalmazás és a családon belüli erőszak.

„Azt gondoljuk, hogy a magyar celebek borzasztó szívesen verik majd szét egymást” – de a Sztárbox a sportteljesítményről fog szólni és Kokó szerint mindent megtesznek a biztonságért

2023-ban ismét bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek: ősszel visszatér az RTL nagysikerű műsora, a Sztárbox. A zenészek, színészek, valóságshow szereplők felkészítését az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István felügyeli.

Zámbó Jimmy élete végén lejtmenetbe került? – Soha nem látott felvételt mutatunk a Királyról

Delhusa Gjon szerint Zámbó Jimmy élete utolsó éveiben lejtmenetbe került, és az énekes ennek esett áldozatul. A Fókuszban egy eddig soha nem látott felvételt mutatunk A Királyról. Az is kiderül, hogy Jimmy néhány nappal a halála előtt meglátogatta Delhusát, és kért tőle valamit.

Ezeket láttad már?