Hozzávalók
- ½ fej hagyma (0,5 fej/70 g)
- 1 gerezd fokhagyma
- 50 g füstölt, főtt, szeletelt tarja
- 1 ek olaj
- 3 db tojás
- 30 ml habtejszín
- 2 szál újhagyma
- só, bors
Hozzávalók
- ½ fej hagyma (0,5 fej/70 g)
- 1 gerezd fokhagyma
- 50 g füstölt, főtt, szeletelt tarja
- 1 ek olaj
- 3 db tojás
- 30 ml habtejszín
- 2 szál újhagyma
- só, bors
A tarjás-újhagymás omlett elkészítéséhez a hagymát, a fokhagymát és a tarját apróra vágjuk, és egy serpenyőben az olajon kissé leiprítjuk őket. A tojásokat lazán felverjük a tejszínnel, majd a lepirított hagymás tarjára öntjük.
Megszórjuk 1,5 szál felkarikázott újhagymával, valamint sóval és borssal. Közepes lángon pár percig sütjük, majd félbehajtjuk, és egy tányérra tálaljuk a maradék újhagymával megszórva.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több omlett:
Brokkolis-zöldfűszeres omlett cottage cheese-zel
Gránátalmás resztelt májas omlett
Ázsiai instant leveses omlett