Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A sajtmártáshoz

Hozzávaló kipipálva
100 g cheddar sajt
Hozzávaló kipipálva
100 ml tej

A nyárshoz

Hozzávaló kipipálva
1 csomag darált húshelyettesítő (200 g)
Hozzávaló kipipálva
½ fej hagyma
Hozzávaló kipipálva
őrölt bors
Hozzávaló kipipálva
2 ek ketchup
Hozzávaló kipipálva
2 ek dijoni mustár
Hozzávaló kipipálva
1 ek Worcester szósz
Hozzávaló kipipálva
Hozzávaló kipipálva
6 db koktélparadicsom
Hozzávaló kipipálva
3 levél jégsaláta
Hozzávaló kipipálva
1 db hamburgerbuci
Hozzávaló kipipálva
1 - 2 ek olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
hullámosra vágott uborka (üveges)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Mini vega hamburgernyárs sajtmártással

Tökéletes alternatíva partikra, ahol feltűnhetnek vegák, de csak a simán jó ízekre vágyó vendégek is értékelni fogják. Nehéz eleget készíteni belőle!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A sajtmártáshoz

Hozzávaló kipipálva
100 g cheddar sajt
Hozzávaló kipipálva
100 ml tej

A nyárshoz

Hozzávaló kipipálva
1 csomag darált húshelyettesítő (200 g)
Hozzávaló kipipálva
½ fej hagyma
Hozzávaló kipipálva
őrölt bors
Hozzávaló kipipálva
2 ek ketchup
Hozzávaló kipipálva
2 ek dijoni mustár
Hozzávaló kipipálva
1 ek Worcester szósz
Hozzávaló kipipálva
Hozzávaló kipipálva
6 db koktélparadicsom
Hozzávaló kipipálva
3 levél jégsaláta
Hozzávaló kipipálva
1 db hamburgerbuci
Hozzávaló kipipálva
1 - 2 ek olívaolaj
Hozzávaló kipipálva
hullámosra vágott uborka (üveges)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A mini vega hamburgernyárs elkészítését a sajtmártással kezdjük, ehhez a cheddar sajtot lereszeljük, majd a meleg tejben felolvasztjuk, és szoba-hőmérsékletűre hűtjük.

A húshelyettesítőt ízesítjük 2 evőkanálnyi nagyon apróra vágott hagymával, borssal, ketchuppal, 1,5 evőkanál dijoni mustárral és Worcester szósszal, végül sózzuk is.

A koktélparadicsomokat karikára vágjuk, majd egy kis méretű kerek kiszúróval megformázzuk a salátaleveleket, valamint a hagymából és a háromba vágott hamburgerbuciból is kis köröket szúrunk ki.

A húshelyettesítő keverékből kis méretű pogácsákat formázunk, majd forró serpenyőben, az olívaolajon megpirítjuk őket. Ha ezzel végeztünk, a megmaradt pörzsanyagon lepirítjuk a megformázott kis bucidarabokat is.

A bucikat megkenjük egy kis mustárral, majd a fanyársakra felváltva felszúrjuk a zöldségeket és a húsmentes pogácsát, végül egy mustáros bucival zárjuk a sort.

Az elkészült mini hamburgernyársakat a sajtmártással tálaljuk.

Elkészítési idő: kb. 30 perc

vega hamburgergnyárs
Mini vega hamburgernyárs sajtmártással

Ha tetszett a mini vega hamburgernyárs sajtmártással receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több vega hamburger:

Grillsajtos vega hamburger

Vega babpogácsás burger

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?