Hozzávalók
- 170 g vegán étcsoki
- 1 ek kókuszzsír
- 400 ml konzerv kókusztejszín
- 1 tk vaníliaaroma
- 2 ek kukoricakeményítő
- 1 csipet só
A díszítéshez
- 10 - 20 db friss málna
- 4 db mentalevél
- tört pisztácia
Hozzávalók
- 170 g vegán étcsoki
- 1 ek kókuszzsír
- 400 ml konzerv kókusztejszín
- 1 tk vaníliaaroma
- 2 ek kukoricakeményítő
- 1 csipet só
A díszítéshez
- 10 - 20 db friss málna
- 4 db mentalevél
- tört pisztácia
A csokit kockákra törjük, és egy tálban a kókuszzsírral 1 perces intervallumokban megolvasztjuk a mikróban 800 W-on, ügyelve arra, hogy oda ne égessük. Ezután alaposan összekeverjük a kókusztejszínnel, a vaníliaaromával, a kukoricakeményítővel és egy csipet sóval. Kis poharakba porciózzuk őket, és legalább 2 órát állni hagyjuk a hűtőben.
Miután megdermedtek, friss málnával, mentalevéllel és pisztáciával díszítjük.
- Elkészítési idő: 10 perc
- Hűtési idő: 2-3 óra
Ha tetszett a csokis pohárkrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!