A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 ml paradicsomszósz
- 2 ek SK Nápoly fűszerkeverék
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 4 db sajtos stangli
- 12 - 14 szelet paprikás szalámi
- 6 - 8 db pepperoni paprika
- 1 konzerv csemegekukorica (170 g-os kiszerelés)
- 200 g pizzamozzarella
- 120 g füstölt sajt
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 ml paradicsomszósz
- 2 ek SK Nápoly fűszerkeverék
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 4 db sajtos stangli
- 12 - 14 szelet paprikás szalámi
- 6 - 8 db pepperoni paprika
- 1 konzerv csemegekukorica (170 g-os kiszerelés)
- 200 g pizzamozzarella
- 120 g füstölt sajt
A pizzás melegszendvics első lépéseként a paradicsomszószt kikeverjük a fűszerkeverékkel, a zúzott fokhagymával, sóval és borssal. Megkenjük vele a félbevágott sajtos kifliket, és egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk őket.
Tetszés szerint pakolhatjuk rá a feltéteket (azaz a szalámit, paprikát, kukoricát), készülhet vega és húsos verzió, csípős és nem csípős is. Végül alaposan megszórjuk a kétféle reszelt sajttal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük. Az utolsó 3-5 percre átkapcsolunk grillfunkcióra, és alaposan megpirítjuk a szendók tetejét. Tetszőleges mennyiségű ketchuppal megküldve tálaljuk, de a mustár és/vagy a majonéz sem áll rosszul neki.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 15-17 perc
Ha tetszett a pizzás melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!