Hozzávalók
- 4 db sütni való kolbász
- ½ db pritaminpaprika
- 1 tk cayenne bors
- 1 - 2 ek juharszirup
- só, bors
A fűszeres cheddarhoz:
- 100 g cheddar sajt
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 1 mk füstölt pirospaprika
- 1 csipet cayenne bors
- 1 csapott tk keményítő
- 1 tk szárított oregánó
Az összeszereléshez:
- tejföl
- szeletelt lilahagyma
- savanyított jalapeno paprika
- 4 db hot dog kifli
- mustár
Zé texasi tüzes hot dogja
Hozzávalók
- 4 db sütni való kolbász
- ½ db pritaminpaprika
- 1 tk cayenne bors
- 1 - 2 ek juharszirup
- só, bors
A fűszeres cheddarhoz:
- 100 g cheddar sajt
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 1 mk füstölt pirospaprika
- 1 csipet cayenne bors
- 1 csapott tk keményítő
- 1 tk szárított oregánó
Az összeszereléshez:
- tejföl
- szeletelt lilahagyma
- savanyított jalapeno paprika
- 4 db hot dog kifli
- mustár
A kolbászokat egy serpenyőben megsütjük majd kivesszük őket. Ugyanebben a serpenyőben elkezdjük pirítani a felszeletelt pritaminpaprikát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne borssal és pár perc pirítás után a juharsziruppal karamellizáljuk picit.
A reszelt cheddar sajtot összekeverjük a fűszerekkel. Végül jöhet az összepakolás: a kifliket félbevágjuk, megkenjük az aljukat mustárral, mehet rá a kolbász, a sajt és a karamellizált paprika. Egy tepsire helyezzük a hot dogokat és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük őket, amíg rá nem olvad a sajt. Tejfölt, lilahagymát és jalapeno paprikát dobunk még rá a végén.