Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
4 db sütni való kolbász
0,5 pritaminpaprika
1 tk cayenne bors
1-2 ek juharszirup
só, bors

A fűszeres cheddarhoz:

100 g cheddar sajt
1 tk fokhagyma granulátum
1 mk füstölt pirospaprika
1 csipet cayenne bors
1 csapott tk keményítő
1 tk szárított oregánó

Az összeszereléshez:

tejföl
szeletelt lilahagyma
savanyított jalapeno paprika
4 db hot dog kifli
mustár
Hirdetés

Zé texasi tüzes hot dogja

Kolbász, rengeteg sajt, egy csomó chili és ez még nem minden! Próbáljátok ki Zé nagyon csípős, tüzes hot dog receptjét, ha szeretitek az extra dolgokat!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
4 db sütni való kolbász
0,5 pritaminpaprika
1 tk cayenne bors
1-2 ek juharszirup
só, bors

A fűszeres cheddarhoz:

100 g cheddar sajt
1 tk fokhagyma granulátum
1 mk füstölt pirospaprika
1 csipet cayenne bors
1 csapott tk keményítő
1 tk szárított oregánó

Az összeszereléshez:

tejföl
szeletelt lilahagyma
savanyított jalapeno paprika
4 db hot dog kifli
mustár

A kolbászokat egy serpenyőben megsütjük majd kivesszük őket. Ugyanebben a serpenyőben elkezdjük pirítani a felszeletelt pritaminpaprikát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne borssal és pár perc pirítás után a juharsziruppal karamellizáljuk picit.

A reszelt cheddar sajtot összekeverjük a fűszerekkel. Végül jöhet az összepakolás: a kifliket félbevágjuk, megkenjük az aljukat mustárral, mehet rá a kolbász, a sajt és a karamellizált paprika. Egy tepsire helyezzük a hot dogokat és 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük őket, amíg rá nem olvad a sajt. Tejfölt, lilahagymát és jalapeno paprikát dobunk még rá a végén.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások