Hozzávalók
- 200 g fusilli
- só
- 2 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 100 g szárított paradicsom
- 250 ml passata
- 100 g sajtkrém
- 100 g reszelt mozzarella
- 125g brie sajt
A tálaláshoz
- ½ csokor friss bazsalikom
- 6 szem szárított paradicsom
Hozzávalók
- 200 g fusilli
- só
- 2 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma (130 g/fej)
- 100 g szárított paradicsom
- 250 ml passata
- 100 g sajtkrém
- 100 g reszelt mozzarella
- 125g brie sajt
A tálaláshoz
- ½ csokor friss bazsalikom
- 6 szem szárított paradicsom
A besütött tészta első lépéseként a tésztát forró, sós vízben kifőzzük a csomag utasítása szerint és leszűrjük.
Egy közepes lábasban felhevítjük az olajat, majd a felaprított hagymát aranybarnára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk az aprított szárított paradicsomot, majd beleborítjuk a passzírozott paradicsomot, a sajtkrémet és reszelt mozzarellát is.
Ha már jól felolvadt a sajt, hozzáöntjük a tésztát, majd együtt beleborítjuk egy sütőtálba. A tetején eloszlatjuk a szeletekre vágott brie sajtot. 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Tálaláskor friss bazsalikomlevelekkel és felkockázott szárított paradicsommal díszítjük.
Előkészítési idő: 25 perc
Sütési idő: 15 perc
Összesen: 40 perc
Ha tetszett a besütött tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!